2777
2789

دوستان من عقدم ۲ ساله از دو فرهنگ جداییم اینا برا من کم گذاشتن حس میکنم... اونیکی عروساشون بچه برادر و خواهرشونن من غریبه ام...

خب اونا همه همسایه ان حتی تا سس سالادم میان از یخچال اینا برمیدارن و عروسی خوب گرفتن براشون و وسیله خریدن و خلاصه همه چی...

اونوقت برای من هیچ کاری نکردن همش امروز فردا میکنن

منم قاطی کردم نشسته بودن رفتم گفتم یادتون بمونه برای من هیچ کاری نکردین فکر نکنین غریب گیر آوردین و من هیچی حالیم نیست برا بقیه کیلو کیلو طلا آویزون کردین منو گفتین غریبه حالیش نیست براش کاری نکنیم. همه اینا برام عقده شده ولی این رسمش نبود شما از آروم بودن من سو استفاده کردین. با صدای بغضی و دست لرزون گفتم تند تند و تا اومدن حرف بزنن دیگ گوش ندادم رفتم تو اتاق... باهام سر سنگین بودن تا چند روز اما برام مهم نیست چون ب عنوان پدر مادر باید دینشونو ادا میکردن لااقل فرق نمیذاشتن...

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدسرایط فرق میکرده قدیم ارزون تربوده وفلان الان گرونه همه چی پولشون نرسیده

بازخداتوشکرکن پدرشوهری داری

من چی بگم که شوهرم باپول خودش میره براعروسی سرویس طلامیخره میدن دست مادرشوهرم که هدیه بده

من چی بگم که خرج مادرشم شوهرم میده

خواهر تو کجای کاری 

میگن مال خودمونه به هرکی میخواین میدیم تو حسادت نکن و اینحرفا 

در اخر هم از شوهرت بیشتر همون بقیه توقع خواهند داشت واسا رسیدگی 

از ایک تبعیض ها هنیشه هست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

به نظر من باید شوهرت میگفتشوهرت زن گرفته نه مامان و باباش

شوهرا هیچ وقت نمیگن مت به شوهرم اعتراض میکردم میگفت تز پدرمادرم توقعی ندارم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم تو بخاطر پول ازدواج کردی؟

تو با شوهرت بساز با همدیگه تلاش کنین اون برات بخره

حالا درسته اونا هم برای تو باید میخریدن ولی خب نباید بهشون میگفتی شاید دیگه دستشون خالیه شاید برای عروسیت چیزی میخواستن بگیرن واقعا من جای شما خجالت کشیدم

من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشته‌ی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سال‌ها به اندازه‌ی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگی‌ای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمی‌کشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت می‌کنم که سن هیچ‌وقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.

شایدسرایط فرق میکرده قدیم ارزون تربوده وفلان الان گرونه همه چی پولشون نرسیدهبازخداتوشکرکن پدرشوهری د ...

باز خوبه شوهر تو خرید

شوهر من که هیچی برام‌نخرید نه سرویس نه اینه چراغ

با سرویس خواهر شوهرم عروسی گرفتیم

شرایط اقتصادی الان قابل مقایسه با گذشته نیست.ای کاش اینارو شوهرت میگفت شما اینجوری خودتو از چشم اندا ...

واقعا تو چشم بودن و افتادن دیگ برام اهمیتی نداره.... حس میکنم در حقم ظلم شده. والا عروسی قبلی خیلی دور نبوده ک بگم شرایط خیلی عوض شده. اینا برای عروسی بچه ها همه دست ب دست هم میدن و کارو جمع میکنن اما نوبت ما ک شد هیچکس چیزی گردن نگرفت شایدم روزی من کمه🥲

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

درکت میکنم 

من که اولین عروسشونم برام کاری نکردن یدونه النگو قسطی خریدن برام اونم هزاربار منت گذاشتن گفتن فلان قدر هرماه داریم قسط طلا میدیم😞نه مناسبتا برام کادو اوردن نه چیزی 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
دور باش بهترین راه اینه خودتو ازشون بگیری کثل قبل نباش نذار باهات احساس صمیمیت کنن حد و مرز ایجاد کن ...

اتفاقا بعد اومدن از اونجا شماره همه رو پاک کردم از رو گوشیم تصمیم گرفتم خودم برا خودم عروسی بگیرم در حد عکس و فیلم و ارایشگاه... اما دیگ نمیخوام ببینمشون