2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت میرن میلیون میلیون پول میریزن تو جیب دعانویس ، که طرف بگرده،تازه اونم شااااید

رفیق شما با یه حبه قند چصکی میخواد چیکار کنه؟

😔

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

شکلات کاراملی با طمع اکس

😂😂😂 ولی از وقتی دوباره با اون آدم حرف میزنه خییییییلی باهاش مهربون‌ شده من گفتم به خاطر فاصله ای هست که این وسط بوده نه آب شدن قند ولی خودش فکر می‌کنه کار قنده😂😂😂

آقایون دعوت به دوستی ندن

آخی که دخترامون چقدر عاجز و در مونده شدن زدن تو کار خرافات 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ملت میرن میلیون میلیون پول میریزن تو جیب دعانویس ، که طرف بگرده،تازه اونم شاااایدرفیق شما با یه حبه ...

جدی میلیون میلیون میدن به دعانویس؟؟

من باشم همونارو خرج زیبایی میکنم طرف ببینه خوشگلتر شدم برگرده😂😂

آقایون دعوت به دوستی ندن
جدی میلیون میلیون میدن به دعانویس؟؟من باشم همونارو خرج زیبایی میکنم طرف ببینه خوشگلتر شدم برگرده😂😂

😂😂😂

اره بیا و ببین چ پولایی خرج میکنن

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

آخی که دخترامون چقدر عاجز و در مونده شدن زدن تو کار خرافات

چکیارش داری؟   درد عشق نکشیدی شما.  ادم به هر وسیله ای چنگ می زنه بلکه به عشقش برسه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)