2777
2789

خیلی پسر خوبیه درکل و شناخت کافی ازش دارم اونم از من خوشش میاداول اون اعتراف کرد من چیزی نگفتم راجب حسم.. خلاصه همه چیز خیلی نرمال بود هنوز رابطه ای شکل نگرفته بود فقط صحبت میکردیم تا اینکه یه رفتاری کرد از چشمم افتاد داشتیم صحبت می‌کردیم تو تلگرام یهو دوستم پیام داد رفتم تو اینستا جوابشو بدم و ۵ دیقه اینا طول کشید یهو برگشتم دیدم این تو تلگرام داره خودشو میکشه که چرا دیر جواب دادی قلبمو شکستی دارم گریه میکنم  و اینا😳من مونده بودم واقعا براش توضیح دادم اما کلی حرف بهم زد و فیلم هندی بازی درآورد و بلاکم کرد دوباره فرداش آنبلاکم کرد و یه تومار عذرخواهی واسم فرستاد من تا حالا ندیده بودم اینجوری واقعا طرف کم داره یا من اشتباه میکنم؟!!! واقعا چیز تو شانس من 

الان خیلی سردم باهاش و کلا حسی ندارم دیگه اما اون همچنان سعی داره دلمو بدست بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه دوم اونجوری که میگهقیافش معمولی اصلا سلیقه من نیست اما چند ساله میشناسمش اخلاقش باعث شد از ظاه ...

خامه هنوز خیلی زیاد مواظب باش شاید از اینا باشه که خیلی عاشق شه ازش جدا شی دست ب خودکشی بزنه