2777
2789

داشتم خاطرات و درواقع یه قسمتی از ماجرا های زندگی یه خانم دکتر ایرانی که ساکن آلمان هست رو میخوندم ، یعنی یه جاهاییش نفسم بند میومد😂💔 واقعا فکر میکنم زندگی تو آلمان برای ایرانی ها زجر آوره! خیلی خیلی مقرراتی ان و سیستم به شدت طاقت فرسا و خسته کننده ای دارن! مثلا فک کن هر هفته کلی نامه و قبض های مختلف داری که باید جواب بدی و رسیدگی کنی وگرنه جریمه میشی ، برای مهد کودک فرستادن بچه باید از سال قبل درخواست بدی و ممکنه هفت هشت ماه بعدش جای خالی برا بچت باز بشه! 😀 برای مراجعه به پزشک متخصص کل روز باید زمان بزاری چون دیر نوبتت میشه ، چون مسافت ها تو آلمان کمه پرواز داخلی ندارن و شما مجبوری مثلا پنج شیش ساعت برای انجام کار اداریت تو شهر دیگه رانندگی کمی و همینقدر دوباره برگردی ، مثل ما ساعت رو با طلوع و غروب خورشید یکی نمیکنن و پیش میاد که مثلا هنوز هوا تاریکه اما باید بری مدرسه و هنوز هوا روشنه ولی ساعت هشت شبه و باید شام بخوری😂 کلا زیادی سخت کوش و مقرراتی ان با سبک زندگی ما زمین تا آسمون متفاوت ان 🥲💔 شما میتونین اینجوری باشین یا راحت طلبی رو ترجیح میدین؟😂

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس ایرانی راحت طلبی 😶‍🌫️ ژاپن والمان و کره خیلی سخت گیرن ،فکر کنم کشورای عربی و امریکایی بیشتر با ...

کره هم فک نکنم در این حد باشه🤣👍😂

فامیلمون رفته بود کل کشورای اروپایی رو رفته می گفت فقط المان نژاد پرستی و بداخلاقی دیدم

ندیدم این خانمه چیزی از نژاد پرستی بگه ، فقط گفت باید با فرهنگ و رفتاراشون خیلی جور بشی و مراقب باشی وگرنه به دید منفی و تحقیر نگا میکنن

ندیدم این خانمه چیزی از نژاد پرستی بگه ، فقط گفت باید با فرهنگ و رفتاراشون خیلی جور بشی و مراقب باشی ...

🤒خوب بده دیگه همه که مثل هم نیستن ، نژاد پرست هم هستن یعنی به چشم بد نگات می کنن نه اینکه با چوب بیفتن دنبالت 😆

کانالشو منم دارم

میگفت مالیاتایی میدن که تو ایران نیس

یکیش مالیات تلویزیونه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

کانالشو منم دارممیگفت مالیاتایی میدن که تو ایران نیسیکیش مالیات تلویزیونه

تلویزیون رو میدونستم کلا اروپا براش هزینه داره ، این خوبه به نظرم چون تلویزیون ما صبح تا شب روشنه واقعا اصرافه بچه ها هم گوش نمیدن که درست استفاده کنن😅