2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی وقتا افکاری میاد سراغم ک خستم میکنه ن جسمی فقط روحی افکاری ک موندم توش

این دلیلی ک بیدارم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من از استرس خوابم نمی بره هر روز چند جا تو شهرای مختلف منفجر میشه و میگن نشت گازهتو خونه هامونم دیگه ...

هر چقدر بهش فکر کنی بدتر میشه

فقط ذکر بگو و بخواب

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

گاهی وقتا افکاری میاد سراغم ک خستم میکنه ن جسمی فقط روحی افکاری ک موندم توشاین دلیلی ک بیدارم

اینجور مواقع یه چیز سبک بخور بعد راجب هر مسئله که داشتی بکرشو میکردی یه ذکر نزدیک بهش از لحاظ معنایی پیدا کن و تکرار کن 

مثلا اگه مالی بود فکر و خیالت یاغنی 

اگه برا پیشرفت بود یا متعال 

اگه کمک لازم داشتی  یا مستعان

اگه دوستی کسی زیرابتو زده بود حسبی الله و نعم الوکیل نعن المولی و نعم النصیر

و....

اینجوری خیلی آرامش میگیری گاها مشکل هم حل میشه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یاخدا چرا ۴ساعت؟؟

۲ ساعت که طبق جدول

نیم ساعتم دیر اومد

بعد از ده دقیقه باز رفت تا ۵ دقیقه پیش☹️

البته ی نیم ساعتی بود که برق داشتیم اما ضعیف بود خیلی و عملا انگار نبود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فکرم خیلی مشغولهاز خودم ناراحتمسردرد دارمساعت ۴ صبح باید بیدار بشم

خونه رو تاریک تاریک کن تسبیح بردار صلوات بگو خود به خود خوابت میبره 

با تسبیح بگو که دستت خسته بشه بخوابی

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

اینجور مواقع یه چیز سبک بخور بعد راجب هر مسئله که داشتی بکرشو میکردی یه ذکر نزدیک بهش از لحاظ معنایی ...

هم محله ایمک پسرن زمانی ک ۱۸ سالم بود زیراب زدن گ من باشون بودم ب نامزدم گفتن💔میدونی دلم گرفته از ذار دنیا 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹