maybedr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 358 عنوان هوش زیاد ولی منفی نگر بودن 65 بازدید | 14 پست من هوشم بدک نیست در واقع خوبم هست ولی خیلی خیلی در مورد خودم منفی فکر میکنم حتی در مورد زندگی همش فکر میکنم قراره ببازم تلقین میکنم که از پس کاری برنمیام چییکار کنم این حس منفی کمتر شه همه رو اذیت میکنم از همه بیشتر خودمو 1404/04/30 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48625 تلقین مثبت کن به خودت اینقدر تلقین کن تا بشه باورت بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اسما۱۳۷۵ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 717 اطرافیانم میگن زیاد یکم از روحیت بگو مثلا اهل عشق و حال تفریح و خوشگذرونی هستی ؟اهل هنری ملو و ارومی ریلکسی ؟اهل سلطنت و قاطع و جدی هستی ؟یا نه خیلی خوشک حوصله سربری؟☹️خودت یکم از روحیات بگو آشنا شویم بهتر راهنماییت کنیم شاید بدبین نیستی ، خب یه مثال بزن از منفی بافیت
maybedr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 358 یکم از روحیت بگو مثلا اهل عشق و حال تفریح و خوشگذرونی هستی ؟اهل هنری ملو و ارومی ریلکسی ؟اهل سلطنت و ... جدی و خشکم نه واقع منفی بافم هی میگم نمیشه نمیشه ولی در اخر بهتر از همه انجام میدم کار مورد نظرو و تمام اوقات خودم رو تحقیر میکنم و تلاشمو نمیکنم
اسما۱۳۷۵ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 717 آدمای باهوش اینطورند همیشه بدترین حالت رو در نظر میگرین برای همین بیشترین انرژی و مهارت رو به کار میبرند تا کار به بهترین نحو انجام شه
اسما۱۳۷۵ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 717 آخه من دختر خشک و جدی منفی بافی ندیدم تا حالا 😂😂😂چرا چرا یه بار دیدم دعوام شد 🤣 از منفی بافی کردن جوری عصبانی میشم 😂
اسما۱۳۷۵ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 717 خب مثلا نسبت به آدم های اطراف هم همینطوری مثللا دچار سوظن میشی ؟؟
maybedr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 358 خب مثلا نسبت به آدم های اطراف هم همینطوری مثللا دچار سوظن میشی ؟؟ زیاد اهل ارتباطات نیستم دو سه تا دوست دارم که اونام وارد حریم زندگیم نمیکنم و خودمم زیاد دخالت نمیکنم پس این چیزام برام پیش نمیاد😂
اسما۱۳۷۵ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 717 ببین تو به یه ترقه احتیاج داری زیر پات بندازند به خودت بیای 😂اگه من بودم اینقدر بهت ک ر م میربختم که مثبت اندیش بشی 🤣🤣🤣🤣
maybedr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 358 ببین تو به یه ترقه احتیاج داری زیر پات بندازند به خودت بیای 😂اگه من بودم اینقدر بهت ک ر م میربختم ک ... 😂😂😂