2777
2789
عنوان

فردا اسباب كشي داريم هنوز بيدارم

98 بازدید | 13 پست

واقعا مستاجري خيلي سخته

و كسي كه اسباب كشي نكرده خيلي دركي نداره

مامانم امروز بهم ميگه اره وسايلت رو ببر اخر هفته بز خانواده ميايم خونه تون!!!

منم اسباب کشی دارم هلاک شدم بسکه شستم و سابیدم خواهر قشنگ بوی وایتکس میدم اگه بتونیم یک بطری نیم لیتری ازم د. میاد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میان کمک یا مهمونی؟

نخیر من باب اظهار فضل بابت اینکه دیوارش کجه این چرا اینطوری اون چرا اینطوریه اگه میخاستم همون اول برای جمع کردن میرفتن یا میومدن کمک 

نخیر من باب اظهار فضل بابت اینکه دیوارش کجه این چرا اینطوری اون چرا اینطوریه اگه میخاستم همون اول بر ...

🤣🤣🤣

عاشقتم

حالا نه در اون حد

بنده خدا مامانم كمرش درد ميكنه ولي خب دخترمو از مهد ميبره خونشون و كمك ميكنه

ولي اخه اينكه خواهر و برادر اخر هفته بيان مهموني واقعا عاقلانه س؟؟

به خواهرم پيام دادم گفت نه بابا ما انقدر هول نيستيم دو سه هفته ديگه ميايم

مامان من دركي از اسباب كشي نداره ابدا

به من ميگه خب سر كار نرو

خسته نباشی عزیزم منکه چهار شنبه آسیاب کشی دا م فردا باز برم اضافات و قالی ها رو جمع کنم ۱۰ سال توی یک خونه میشستم همسایه ها همه خوب و مهربون نمیدونی دیوارها رو بغل میکردم دوست ندارم از اون خونه برم 😭😭😭

همونه میان نظر بدن نمیگن که هلاک شدیم حالا باید بیان براشون تدارک ببینیم 😑😑😑

من از شوهرم خجالت ميكشم كه نرسيده وسيله مرتب نكرده مهمون بياد خونم

ببين مامان من كلا اين مدليه

من پامو نذاشته بودم خونه ي مستاجري هي اصرار كه عموت اينا بايد بيان خونت فلان

الان دختر عموم يه ماهه خونه ش رفته هنوز كسي خونه ديدني نرفته

اونوقت مني كه اسبابم هنوز نبردم بايد با اين خستگي و تازه كار كه تا چهارشنبه بايد برم سر كار بشينم مهمون داري

بهش گفتم مادرم من نميتونم ناراحت شد 

🤣🤣🤣عاشقتمحالا نه در اون حدبنده خدا مامانم كمرش درد ميكنه ولي خب دخترمو از مهد ميبره خونشون و كمك ...

من ساعت ۵ زنگ زدم با مامانم میگم مامان غذا درست کن ما شب میایم اونجا کل آشپزخونه رو جمع کردم یخچال از برق کشیدم میگه خب تو خونت بمون ساندویچ بخور خل لعنتی استکان و سفره ر. جمع کردم یعنی اعصاب داغون حال دلت داغونت خسته کوفته شوهره زده شیشه گاز شکسته داشتم کابینت‌ها رو گاز میگرفتم🤣🤣🤣🤣حالا اومدیم خونش خانوم خوابیده آه شما اومدین خب تخم مرغ هست بخورین 😑😑😑لعنتی صبحم تخم مرغ خوردن ظهرم تخم مرغ خوردم  دیگه شوهرم رفت چند تا سوسیس گرفت با سیب زمینی خوراک درست کردم خوردیم اینم کمک مامانم 🙄🙄 

من از شوهرم خجالت ميكشم كه نرسيده وسيله مرتب نكرده مهمون بياد خونمببين مامان من كلا اين مدليهمن پامو ...

خب بشه  یکبار قشنگ بگو خیلی ناراحتی مادر جان خودت غذا درست کن وردار بیار بچه هاتم دعوت کن بیان خودتم بشور ظرفها رو من با کسی تعارف ندارم الانم گفت تخم مرغ هست گفتم اگه میخاستم تخم مرغ بخورم خونه خودم میخوردم کمک که نمیکنی یه اشکنه چب بو یه سیب زمینی و آب رب بود نکردی درست کنی 

من ساعت ۵ زنگ زدم با مامانم میگم مامان غذا درست کن ما شب میایم اونجا کل آشپزخونه رو جمع کردم یخچال ا ...

حالا مامان من كمك ميده خداييش

الان كمرش درده نميتونه

ولي خب مهمون بازي هاش رو اعصابمه

چون من و مامانم تو يه شهريم برادر و خواهرم يه شهر ديگه

انتظار داره هر چند وقت يه بار بيان اينجا در صورتي كه من شاغلم و اصلا حس و حال مهموني ندارم از طرفي خب منم خونه ي اونا نميرم كلا برادرم سه ساله خونه خريده من يك بار يا دو بار رفتم 

حالا مامان من كمك ميده خداييشالان كمرش درده نميتونهولي خب مهمون بازي هاش رو اعصابمهچون من و مامانم ت ...

به زبون بگیر بگو مامان جان بدار فعلا میبینی ما تازه اسباب کشی کردیم شاید دست و بال شوهرم خالی باشه پول کرایه داده اسباب کشی و کارگر داده قشنگ جابه جا بشم چشم زنگ میزنم کل خاندان پودری و مادری رو دعوت میکنم عزیزم ولی خدا وکیلی این و میگم خودشون نیستن خداشون هست من ۳ بار اسباب کشی کردم در طی خونه داریم بنده خدا خواهرام و براد. کوچیکم نذاشتن دست به سیاه و سفید بزنم الان حرصم از مامانم گرفته که میگه چا خبره هنوز زود بود همه چیز جمع کنی گفتم مامان انتظار داریی صغیر و کبیر بگم بیان خب قربونت منم انتظار ندارم تو بیای ولی لااقل واسه خودت که اشکنه یا هر چیزی درست میکنی دو پیمونه بیشتر کن الهی بگردم شوهرم اصلا از غذا ایراد نمیگیره میگه هر چی شد درست کنه خب انتظار ندارم مامانم بیاد کمکم اسباب کشی ولی لااقل اینطوری کمو حالم باشه خواهرام کا یکی طفلک بچش مریضه گفت بیام گفت مدیونی اگه بیای اون یکی دیگه که گفت بیام گفتم واسه چیدن خواهر بیاین با خودتم نهار بیار 🤣🤣🤣اینقدر پر رویم