2777
2789

بخدا فقط یه کپی کردن متنه از اونجا کپی کن اینجا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت خیلی سخته 

برادر بزرگش حتی ب خرید جهیزیت کار داره 

کلا شوهرتم خر بارکش اونای بلانسبت  هیج تغییری نمیکنن همینن با مشاوره میخای خانوادشو عوض کنی؟

فردا برا اسم بچه بکیر تا نفس کشیدنشم تصمیم میگیرن ی روزخوش نداری

شرایطت خیلی سخته برادر بزرگش حتی ب خرید جهیزیت کار داره کلا شوهرتم خر بارکش اونای بلانسبت هیج تغییر ...

دقیقا خیلی بی فرهنگن

میرم اونجا میگم ترکی بلد نیستم

باز باهم ترکی حرف میزنن میخندن ب من نگاه میکنن

هر سری میرم سردرد میگیرم همش میگم راجع منه

خسته شدم خیلی بهم گفتن با ترک ازدواج نکن

من گفتم ن ولی الان دارم میفهمم واقعا ازدواج غیر ترک با ترک اشتباهه چون اصلا فارسی حرف نمیزننن

ده بار گفتم میشه فارسی بحرفید میگن نه

برو خودت ترکی یاد بگیر 

دقیقا خیلی بی فرهنگنمیرم اونجا میگم ترکی بلد نیستمباز باهم ترکی حرف میزنن میخندن ب من نگاه میکننهر س ...

اینا همش بی اخترامیه 

چرا لهجه های دیگ اینکار نمیکنن

ببین اگ احساس میکنی شوهرت ازت حمایت خاصی نمیکنه بهتره بعد با یه بچه خودتو اسیر اینا نکنی خوب فکرات بکن

چقد سخته شرایطتت. برین مشاوره اگه حل نشد تصمیم جدی بگیر. سبک زندگی ادم نمیتونه عوض شه شوهرت هم به جا ...

شوارم فقط یه کلمه بلده فقط میگه اونا غلط کردن

بعدش فرداش پشت اوناس چیکار کنم مامانمه داداشمه

داداااااششمممم آرزو میکنم ی روز خوش نبینه این داداشش

ما خودمون کوردیم ولی شده کسی میاد ک بلد نیست فارسی حرف می‌زنیم ک طرف فک نکنه راجب اون میحرفیم

ولی من میرم فقط ب من نگا میکنن حرف میزنن می‌خندن ب زبون خودشون همشم میگن یاد بگیر خبببب