2777
2789
عنوان

یه چیزی دارم احساس میکنم

84 بازدید | 8 پست

تو معدم انگار یه چیزی مونده درحالی که از صب چیز خاصی نخورم با قورت دادن اب دهنم بالا پایین میشه

استرس گرفتم نکنه خفه بشم؟

روستام  خونه تنهام دکتر نیست شهرم  کسی نیست ببره منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر داخل معدت انگار چیزی مونده و اشتها نداری یه قاشق مربا خوری بارهنگ ، سنگ شور کن بعد که تمیز شد یه لیوان عرق نعنا بهش اضافه کن بذار یه کمی که با شعله ملایم جوشید بریز داخل لیوان و بایک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کن و بخور و کمی گیاه بومادران بریز داخل یک لیوان آب بذار یک کمی۰

کمی گیاه بومادران و یه لیوان آب و بذار کمی که جوشید ناشتا یا هرموقع که خواستید بخورید عالی هست این دوتایی که گفتم ، اولی اگه هرروز ،  تا ۴۰ روز مصرف بشه حتی عفونت معده وخیلی مشکلات دیگه رو هم از بین میبره

عسل و سیاهدانه ، آویشن با نمک  هم خیلی خوبه  ، خاکشیر رو سنگشور کن بعد یک لیوان آب جوش بهش اضافه کن وقتی ولرم شد ناشتا بخور، دم کرده نعنا یا پونه یا آویشن همه اینا برای معده خیلی خوب هست