2777
2789

😂

همسایه ما یه پیرمرد پیرزن خیلی گوگولی و مهربونن که تا ساعت ۳ چهار بیرون میرن گاهی

حالا اینو کار ندارم

یه بار خونه نبودن ساعت ۳ نصفه شب دخترشون زنگ خونه ما رو زده که جعبه زردالو بده به ما که بدیم به پدر مادرش😂

اوج بی فرهنگی رو دارین؟

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم مهمون که داریم ساعت دوازده میریم بیزون دو میاییم مخصوصا تابستون چون هوا گرمه

ببین چند بار تکرار بشه عادیه ولی اینا هرررر شب ،تازه صدبارم در ماشینو میزنن بهم ،کلی ماشین روشنه بعد میرن 

چقدر بی شعورن آدم های که مراعات همسایه نمی کنن هر ساعتی از شبانه روز بخوان سر و صدا می کنن 

ما یه همسایه داشتیم ساعت ۱۲ شب تازه یادش میوفتاد به پسرش املا بگه پسره هم خنگ همه رو غلط می نوشت مامانه آپارتمان رو می داشت رو سرش از یه طرف مامانه داد میزد از یه طرف پسرش گریه می کرد خدا رو شکر رفتن جای دیگه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
چقدر بی شعورن آدم های که مراعات همسایه نمی کنن هر ساعتی از شبانه روز بخوان سر و صدا می کنن ما یه همس ...

میگن به تو چه

ولی واقعا موقع استراحت مردم باید رعایت کرد ،من هر بار با صدا ماشینشون میپرم بالا،سرم درد میگیره ،یه ساعت طول میکشه تا باز خوابم ببره

خب مراعات نمیکنند خیلی بی فرهنگن ما همه بزرگسالیم سعی میکنیم سر و صدا نکنیم

اینا هم بزرگسالن خیر سرشون ،بدتر از اون یه پاشنه کش فلزی دارند من نمیدونم با این چیکار میکنند هر موقع میخان برن هزار و سیصد بار ول میکنند رو سرامیکا،فاصله واحدمونم کمه قشنگ انگار میندازن تو خونه من

میگن به تو چهولی واقعا موقع استراحت مردم باید رعایت کرد ،من هر بار با صدا ماشینشون میپرم بالا،سرم در ...

عقلشون نمی‌رسه به تو چه رو زمانی میگن که سر و صداشون بقیه رو اذییت نکنه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اینا هم بزرگسالن خیر سرشون ،بدتر از اون یه پاشنه کش فلزی دارند من نمیدونم با این چیکار میکنند هر موق ...

وای اینام پاشنه کش دارن😂😭

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...