2777
2789
عنوان

بیاید از فوبیاهامون بگیمممم👿

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب میشی

چجوری خوب میشم؟😂من زیر خاک دنبال خوب شدن نیستم دنبال اینم جدی جدی بمیرم زنده به گور نشم😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیلی دنبالم راهکارم براش متاسفانه نمی‌دونم چکار کنم منو تو قبر نذارن😂😂

یادم باشه قبل مرگم وصیت کنم یه آجر کنارم بذارن اگر بهوش اومدم با اجره بزنم تو سر خودم تا کاملا بمیرم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یادم باشه قبل مرگم وصیت کنم یه آجر کنارم بذارن اگر بهوش اومدم با اجره بزنم تو سر خودم تا کاملا بمیرم

به این چیزا زیاد فکر کردم ولی جوابگو نیست

یه جوری کفن رو میپیچن و اینقدر شن و ماسه میریزن روی ادم که زنده بشی هم نمیتونی تکون بخوری 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بابام‌ گفت الان زیاد میزارن تو سر‌د خونه بمونه بالاخره مشخص میشه اگر بخواد زنده بشه

بدبختی اینجاست الان همون روز جنازه رو میدن خاک کنی سردخونه ها جا ندارن 

واقعنم بلندی ترسناکه ولی من از تاریکی نمی‌ترسم برعکس آرامش میگیرم

نه من خیلی می ترسم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

به این چیزا زیاد فکر کردم ولی جوابگو نیستیه جوری کفن رو میپیچن و اینقدر شن و ماسه میریزن روی ادم که ...

خیلی خب این بحث کثیفو لطفا همینجا تمومش کن🤣

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!