mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان وای بچه ها سوسک توکمد دیواریمونه😭😭 68 بازدید | 9 پست شوهرم نیست..اومدم رختخواباروبندازم بخوابیم..یهو یه چیزی عین سایه رد شد فکرکردم سایه دستمه بعدش دیدم یه سوسک بزرگ😭😭بابدبختی وترس ولرز تشکامونو برداشتم اوردم..ولی نبود..فکرکنم رفته لای وسایل کمددیواری..وای خدایا...چجوری پیداش کنم بکشمش؟؟اسپری هم ندارم..تاصبح نمیتونم بخوابم..دراتاقو بستم زیر درم پتو گذاشتم نتونه بیاد بیرون نصفه شبی من خواب باشم😖😖هیچوقت سوسک توکمددیواری نداشتیم همیشه تودسشویی حموم بود یوقتایی هم از دسشویی میومدن بیرون ک ماسریع میدیدیم میکشتیم..حتمااینم ازدسشویی اومده ماندیدیم رفته اون تو..خدایا😭😭اخه این موجود چندش وکثیف چیه خلق کردی روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1404/04/30 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kikipary عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 372 اسپری حشره کش رو بذار کنارتوای نمیتونم تصور کنم خدا کمکت کنه😨😨😨 بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48495 یه دمپایی بردار برو سراغشفردا هم یه اسپری کامن یا هیرو بخرمیره دیگه پیداش نمیشه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 حالا همیشه شوهرم خونه بوداااا...امشب ازشانس گندم نیستتودسشویی وحموم بود خودم میکشتم ولی کمددیواری وسیله زیاده باید هی دونه بردارم میمیرم ازترس😰😰 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
arya1397 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 3941 فک کنم فقط منم که نمیترسم از سوسک ، ولی فوبیای مارمولک دارم لایک نکنید😬
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 اسپری حشره کش رو بذار کنارتوای نمیتونم تصور کنم خدا کمکت کنه😨😨😨 اسپری ندارم اصلا..اگرم داشتم نمیزدم باید کل رختخوابارو میشستم روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 یه دمپایی بردار برو سراغشفردا هم یه اسپری کامن یا هیرو بخرمیره دیگه پیداش نمیشه بخدا نمیتونم اصلا نمیدونم کجارفت..باید دونه دونه وسایل کمد بریزم بیرون بلکه پیداش بشه..اصلانمیتونم بایدشوهرم باشه روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 من حاضرم قورباغه تو غذام بپزه ولی ۱ ثانیه سوسک رو نبینم منم😭😭 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿