2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رک بهم گفت بیا خونه تکونی کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

ببین ترکا وقتی عروس سطح بالا میگیرن چ ازنظرمالی چ تحصیلات سعی میکنن اونو تا حد زیادی پایین بیارن و مثل خودشون معمولیش کنن(البته تو خونه خودشون بیرون باعروسشون پزم میدن) 

ما خودمون ترکیم و متاسفانه این اخلاقو داریم

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
ببین ترکا وقتی عروس سطح بالا میگیرن چ ازنظرمالی چ تحصیلات سعی میکنن اونو تا حد زیادی پایین بیارن و م ...

نشنیده بودم.من خودم فارسم ولی عروس ترکا شدم.موندم واقعا

من خودم فوق لیسانس دارم و مهندسم اما هروقت حرف میشه میگه تو خونواده ۲تامهندس داریم. منظورش پسراشن

مادرشوهرم خودش زیر دیپلم و اونیکی عروس دیپلم.

اما هیچ وقت از تحصیلاتم تعریف نمیکنن و اهمیت نمیدن. براشون تنها چیز با ارزش غذا پختنه و زنانگی.

یا از لحاظ مالی خیییییلی سرتریم ازشون اما همیشه جوری برخوردمیکنه ک انگار ما ازشون خیلی پایینتریم

در کل مراقب شان وشخصیتت باش . همیشه خودتو دست بالا بگیر

یا از لحاظ مالی خیییییلی سرتریم ازشون اما همیشه جوری برخوردمیکنه ک انگار ما ازشون خیلی پایینتریم در ...

شوهرم و من هر دو دوست داریم مغرور نباشیم.ولی گاهی لازمه ادم خودشو دست بالا بگیره تا اهانت نکنن

مادرشوهرم خودش زیر دیپلم و اونیکی عروس دیپلم. اما هیچ وقت از تحصیلاتم تعریف نمیکنن و اهمیت نمیدن. ب ...

از حسودیشونه . من هروقت حرف سبزی و این چیزا میشد میگفتم من هیچوقت وقتمو واسه سبزی پاک کردن نمیزارم 

چندبار گفت سبزی میگیرم بیا پاک کنیم . منم گفتم من از بیرون میگیرم یا مامانم بهم میده و نرفتم

خیلی ناراحت شد و هنوزم حرفش بشه تیکه میندازه اما من بیخیالی میکنم

شوهرم و من هر دو دوست داریم مغرور نباشیم.ولی گاهی لازمه ادم خودشو دست بالا بگیره تا اهانت نکنن

غرور نه. اما رابطه مادرشوهر و عروس مثل مو باریکه ی طرفش دل شکستن ی مادره ، ی طرفش پرروشدنشه

تو اگه همسرتو دوس داری و میخوای زندگی کنی باید روی مو راه بری

هیچوقت رُک جوابشو نده . خیلی وقتا خودتو بزن ب نشنیدن و بیخیالی

جواب شوهرشو چی بده ،تازه کارای خودشم میکنه دیگه

اره عزیزم.یه بار پیش شوهرم از غذا پختن برا اونا گله کردم.وقت شام بود.بهش گفتم پاشو منو ببر خونه خودمون.اخم تخم کردم و گفتم که من نمیخوام برا اینا اشپزی کنم.خسته شدم.شوهرم خیلی ناراحت شد.بعدا گفت منم قرار بود از اون غذا بخورم.حداقل به خاطر من میکردی