2777
2789
عنوان

کسی میدونه دلیلشو

82 بازدید | 11 پست

امروز اتفاقی چشمم افتاد به کف دستم یه خط پر رنگ و عمیق عمودی بلند زیر انگشت کوچیک تا آخر کف دستم دیدم .اونم روی هردوتا دست.همیشه بودن ولی از خط های خیلی ریز دستم بودن یهو پررنگ شدن.بعد نیم ساعت هم دوباره مث قبل شدن ولی هنوز خطا یکم عمیق به نظر میان.

به نظرتون چیه ؟مال کمخونیه؟دلیل پزشکی داره یا ماورایی چیزیه😂😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اصلا طبیعی نیست...این احتمالا یه چیز ماوراطبیعیه و دارن تسخیرت میکنن....ببینم این روزا گربه ها نزدیکت نمیشن و یا مثلا کسی تو خیابون تعقیبت نمیکنه....متوجه نشدی در مثلا خودش باز میشه و بدون دلیلی بسته بشه؟

چه غلطی خوردم تاپیک زدم مسخره میکنی زن حسابی😂

آخ دقیقا دوست منم همینو میگفت....همش میگفت مسخره میکنی منو زن حسابی....شب خوابید و صبح بیدار شد و دید تبدیل به خرس شده....خیلی ناراحت شدم جوون بودی....دیگه این شیار دست چیز خیلی مهمیه و باید جدی گرفته بشه.