2777
2789
عنوان

به دختره چی بگم ول کنه بره⁉️⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
اصلا چرا دخالت میکنن تو این جور مسایل....دختره عاشق شده چرا دارین لهش میکنید...یکمی زمان بدید همدیگر ...

نمیخوایم خب. همینقدر که ازش میدونیم کافیه.

گفتم که دلایل به کنار

سوال من چیز دیگه ایه

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوایم خب. همینقدر که ازش میدونیم کافیه.گفتم که دلایل به کنارسوال من چیز دیگه ایه

شما نمیخواین دختر و پسر میخوان همین مهمه

میخواین جا اونا هم زندگی کنین به سبک خودتون،؟؟

خب نمیتونه دیگهاون ولش نمیکنهبیخیال نمیشهنمیخوامم ذهن داداشم درگیر کنه

داداشتون شل شما هم برید صحبت کنید بازم تو یه محطین‌ با هم در ارتباطن  

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

بابا چیکار داری توبخواد بشینه آمادگیش بیاد هیچوقت نمیادب جا اینکه حمایتش کنین کمکش کنین فقط میخواین ...

وااا

ما اصلا دختره رو نمیپسندیم

چرا حمایت کنیم

خب اونم میگه اشکال ندارهبا هم میسازیمیه چیز بهتر میخوام

بگو شرمنده ما نمیخوایم اسم طلاق تو شناسنامه چ برادرم و شما باشه

شما الان میگی میسازی فردا پس فردا پول نبود سریع طلاق میگیری مگه ازدواج الکیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اینجور که متوجه شدم برادرت هم پشیمون شده درسته ؟ خودش باید اب پاکی رو بریزه رو دست دختره

اره

ولی نمیتونه

جدی نمیتونه حرف بزنه

حس میکنم نمیتونه دلشو بشکنه

شما نمیخواین دختر و پسر میخوان همین مهمهمیخواین جا اونا هم زندگی کنین به سبک خودتون،؟؟

چی میگی عزیز دل

زندگی خانواده به هم نربوطه

هر لجنی بیاد خودشو بچسبونه به داداشت تو قبول میکنی؟

پس وسط حرفات از برادرت هم تایید بگیر که دختره ببینه که هم نظر هستید

👏🏻👏🏻 آفرین این خوبه

ممنونم

بازم منتطر میمونم چیزای بهترم بگن

نه فکر نکنمسن دقیقشو نمیدونم

خوب بهش بگو فعلا شرایط برادرم مناسب نیس اگه شرایط اش خوب شد خبر میدیم ولی حداقل چند سالی طول میکشه پس اگه برات پیشنهاد بهتری شد خودت را درگیر برادرم نکن فرصت ممکنه برات پیش بیاد تو مثلا بگو خوشکلی حیفه بخوایی تا چند سال دیگه منتظر شرایط برادرم بشی واقعا هم الان شرایط ازدواج برای همه سخت و حتی گاهی محال شده ..بعد هم بگو انتظار مهریه نداشته باش ...چون نداره ...والسلام نامه تمام

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....