2777
2789
عنوان

به مقداری پول نیاز دارم چکار کنم🥲

110 بازدید | 15 پست

به خانواده نمیتونم بگم به دوستو آشنا هم گفتم همشون گفتن ندارن منی که همیشه کنارشون بودم تو سخت ترین روز من کنارم نبودن پشتمو خالی کردن🙂💔

الان فقط من موندمو فرصت یک روزم که باید این پول جور کنم خستم حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک داری ؟نمیتونی طلایی وسیله ای بفروشی

نه چک ندارم یه جا گیر کردم به ۷۰۰هزار تومن احتیاج دارم کسی هم نیست که بهم قرض بده فقط برای یک ماه میخوام تا شهریور ماه بهش بر میگردونم ولی خب متاسفانه همه پشتمو خالی کردن 🙂💔

همیشه باید آینده نگر باشی و رو کسی حساب باز نکنی، اینم تجربه شد برات که همیشه کار کنی و پول پس انداز ...

درسته ولی به من ک میرسن متاسفانه جبران نمیکنن محبتامو

نه چک ندارم یه جا گیر کردم به ۷۰۰هزار تومن احتیاج دارم کسی هم نیست که بهم قرض بده فقط برای یک ماه می ...

برو ویپاد رو نصب کن. ثبت نام کن. وام میده. قسمت تسهیلات پله ای

اولین وامش 1 میلیونیه. بعد یه ماه هم پس بده 

درسته ولی به من ک میرسن متاسفانه جبران نمیکنن محبتامو

شما هم محبت نکن ، تو این دوره زمونه یا باید محبت نکنی و به کسی کمک نکنی اگه هم کردی فراموش کنی و دیگه منتظر محبت و کمک طرف نشینی این واقعیته

ویپاد مال بانک پاسارگاده. غیر حضوری بانک ثبت نام کن. وام بگیر. اینترنت سرچ کن کامل توضیح داده

بدون هیچ هزینه ای این هزینه بهم میده؟ اون وقت من ماه بعد باید براشون واریز کنم اون یک میلیون