2777
2789
عنوان

وای بچه ها من هفته پانزده بارداریم شکمم داره ترک میخوره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست

ترک پوستی شکم یه چیز طبیعی هست.قرار نیست چون اکثر خانما آخرای بارداری شکمشون ترک میخوره فکر کنی ترکای فعلی روی پوستت غیر طبیعی هستن یا زودتر از موعد رخ دادن، هر کسی یه جوریه، آدما با هم فرق دارن. 

ویارت هم طبیعی هست.

روغن بچه بخر شکمت رو باهاش ماساژ بده. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری که خودم ب توصیه یه مامای قدیمی(مادربزرگ همسرم کردم ) و شکمم بعد دوتا بچه کلا دوتا ترک داره بهت ...

تاثیری داشت واست؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من همین الان دیدم این ترک ریز ها رو وگرنه زودتر به فکر میوفتادمهیچوقت ب کسی ک خودش استرس گرفته تاپیک ...

دراصل چیز مهمی نیس ک بگی استرس داریم براش چه بخایم چ نخایم شکم ترک میخوره توهم مثل من بچت تو پهلو نیس تو شکمته دقت کنی میفهمی شکمت هم از کسایی ک هفتشون باهات یکیه بزرگتره ،کرم بزن هرچند تاثیر نداره من میزنم اما بازم زیاد شده ،زیاد خودتو درگیر ترک نکن 

کرم ضد ترک ماستلا تو اینستا شنیدم اسی منم باردارم هفته ۲۳ دیگ داره پر میشه من از تو مشکل گوارشیم بیش ...

البته یچیز دیگ دکتر خیراندیش برا ترک شکم روغن دنبه میگفت بزنید ولی خیلی بوگندوعه کی میتونه بزنه 

چربش کن😂من تو بارداری اول کرم مخصوص از داروخونه کرفتم میزدم اصلا ترک نخورد سر دومی جوگیر شدم گفتم ت ...

مارکش یادت نمیاد؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من از ماه سوم ماستلا استفاده کردن الان ماه هشتمم پوستمم سفیده ی ترک ندارمدرحالی که تو ژن مون هستمن خ ...

اسمشو شنیده بودم گذاشته بودم ی کم ماهم رفت بالا بخرم بزنم

۴ چقدر گرونه 🫤 حالا ولی انشالله میگیرم میزنم وگرنه پوستم نابود میشه

بوخودا🥹🤍عزیزمی انشالله که سالم و سلامت پا بزاره به این دنیا و شماهم سالم باشین همیشه😚🥰

ممنون عزیزدلم🥹❤️ همچنین بهترین ها سهم شما و دل مهربونت 💐💐

حتما قند خونت چک کن قند بارداری نداشته باشی، بچه توی شکم هست نه پهلو به خاطر همین ترک از الان داری، ...

همون اول بارداری آزمایش دادم خوب آزمایشم 

الان لازمه باز آزمایش بدم؟؟