2777
2789
عنوان

جاری

283 بازدید | 11 پست

دوستان چه رابطه‌ای باید با جاری داشت؟ چجوری باید از اول رفتار کرد که مشکلی هم درست نشه در آینده

من  جاری ندارم اما بزودی جاری دار میشم از الان استرس گرفتم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چیزی نپرسیده حرف نزن

فقطم راجع به چیزای عمومی صحبت کن مثه مدل مو و لباس و اب و هوا و اشپزی و...

اصلا نذار از زیر زبونت حرف بکشه

هیچوقتم باهاش صمیمی نشو

من یه زخم خورده ام🥲

اگر یه کاری براش بکنند بهتر از من و بیشتر (چون برای من تقریبا هیچ کاری نکردند از اول تا حالا) چیکار ...

مطمئن باش بیشتر از تو براش همه کار میکنن بعدم میگن زمونه عوض شده یا شرایط مون فرق کرده الان

همیشه بین عروسا فرق میذارن و عروس اولی مظلوم تره

لولو خور خوره که نیستآدمههمون رفتاری که با مادرشوهر و خواهرشوهرت داری رو داشته باش

نمیخوام هیچ فرقی بینمون بگذارند

بعد نمیدونم اگر گذاشتند چجوری باهاش کنار بیام که شکل آدمای حسود و بی‌منطق بنظر نیام

من ک تا ابد جات نیستم تا حدودی من اومدم و برا قبلی ها بهتر شده بود ولی چون از گذشته میدونستم رک میگفتم شانس من چیشد قحطی اومد ازاین حرفا خوبی کردن دوبل سوبل همه طوره خوبی کردم خوبی نکردن خوبی نکردم لطف کم کردن لطف کردم بیشتر اونام کردم ولی دیگه آدم گذشته نیستم شوهرمم گفتم همه رو جوره دیگه جبران کردم اول بدون زبون دیدم زبون میریزن میگن رک حرفام زدم اول بهشون برخورد چون خودشون همه چیز میگن تو نباید بگی بعدن عادت کردن