2777
2789
عنوان

بدنم همیشه کبوده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
کم خونی دارم اما زیاد شدید نیست

ذخیره ی آهن مهمه عزیزم و آهن خون

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

همینجوری بی دلیل؟

اره نه به جایی میخورم نه چیزی. یهو میبینم که پاهام کبوده. یه جا دیدم میگفتن از کمبود یه ویتامینه البته مطمئن نیستم 

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یا مشکل انعقادیه یا هورمونیهیا کمخونی و فقر اهن شدید داری پلاکتت باید بررسی شه

باید برم چکاپ یا متخصص قلب اینا؟ 

اخه مشکل خاصی نداشتم تا حالا

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

باید برم چکاپ یا متخصص قلب اینا؟ اخه مشکل خاصی نداشتم تا حالا

داخلی

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

آها باید برم آزمایش خون پس

آزه متخصص داخلی لازم بدشه دارو میده اگرم نیاز باشه ارجاع میده

یا خدا این موقع شب چرا قضیه رو ترسناک میکنیین؟؟؟ 😰☹️

من همزاد پدرمو دراورد نخواستم مثل من چند سال دنبال دلیلش بگرده

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید