وای وای من پارسال رفتم 3 روز وقت میبره برسی کربلا ولی شیرین ترین روزهای عمر زندگیم بود یعنی به قدری شیرین بود نمیتونم توصیف کنم خودت برو متوجه میشی چی میگم ببین منی که تا دو قدم میرم تا سر کوچه نفس نفس میزنم خسته میشم اونجا هرچی راه میرفتم انگار نه انگار اصلا انگار تو بهشت بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین سفر کربلا سختی های خودشو دارع ولی خیلی حس خوبیه، خود پیاده روی مث زیارته ،از زیارتم بلکه بهتر،وقتی سختی میکشی میرسی حرم ،یه حس دیگ ای داره،اونقدم راه زیادی نیس ،دفعه پیش ک رفتم یه جاهایی میتونستی از کارتت پول بکشی پس نگران نباش کارت عابر ببر با خودت ،اونجا طلافروشی هم دارع میتونه ادم یه ذره طلا بفروشه ،تو خود کربلا ،غذا و اینا ک رایگان ،طبقه بالای حرم امام حسین داخل حرم ،جای خواب خانما داره.سعی کن هیچ چیز اضافی نبری،حتما کوله ببر سبک و لباس خیلی خنک،و کفش سبک،عطر کوچیک یا مام،چاقو نبر چون غیرمجاز ،اگ باتری گوشیت سالمه ،شارژرم نمیخاد ،من چون کم استفاده میکردم نبردم،چون اونجا نت همراه جواب نمیده فقط وای فای عراقی،بعضی جاها دارن رایگان ،ادم کم استفاده میکنه از گوشی