2777
2789
عنوان

شوهر خالم خیلی مرد گلیه🥲

318 بازدید | 13 پست

تقریبا ۱۰ سال میشه که مامانبزرگم زمین گیر شده

پدربزرگم فوت شده داییم اینا خونشون زندگی میکنن و ازش نگه داری میکنن

چند وقت پیش حالش بد میشه میبرنش بیمارستان

بعد از ترخیص خالم میارتش خونه خودشون

چندین روز ازش نگه داری میکنن تا مامانبزرگم خودش میگه میخوام برم خونه خودم

چند روز پیش که با خالم اینا داشتیم میرفتیم به مامانبزرگم سر بزنیم شوهرخالم همش میگفت کاش مامانو نمیبردی خونه خودش

دایی که مرده هیچوقت نمیتونه مثل تو بهش برسه

خونه ما بهتر ازش نگه داری میشد

چند بار هی تکرار کرد این حرفو که باید نمیذاشتیم بره

حقیقتا خیلی به خالم غبطه میخورم به خاطر شوهرش

که انقدرررر مهربون و مرده که پیرزنی که شرایط سخت داره و خیلی وقتا هم خونه بابتش بو میگیره رو با جون و دل حاضره نگه داره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزو گونه های منقرض شدست 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خداچندین برابر بهشون خیر وخوبی بده

ولی اگر قرار ب نگهداری از مادربزرگ شد ، بین همه بچه هاتقسیم کنید و مسئولیت رو رو دوش یک نفر نندازین

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بابای منم اینجوری بوده چندین بار مادر بزرگم سه ماه سه ماه اومد موند خونه ما یا یه وقتایی میرفت سر میزد تنهایی بهش در حالی که بجز یکی از داییام بقیه هیچ کدوم نبردن خونه مادرشونو 

حالا بابای من از نظر مالی نسبت به اونا یکم پایینه ولی دلش دریاست قربونش برم

خداچندین برابر بهشون خیر وخوبی بدهولی اگر قرار ب نگهداری از مادربزرگ شد ، بین همه بچه هاتقسیم کنید و ...

من داییم دیر ازدواج کرد و اوایل خونه پدربزرگم زندگی میکردن

پدربزرگم قبل از فوتش وصیت کرده بود که اگه داییم بمونه پیش مادربزرگم نصف خونه برای اون میشه

اونام همونجا موندن و خونه مادربزرگم زندگی میکنن

البته همین خالم حداقل یه روز در میون میره خونشون و کارهای شخصی( شستن لباس زیر و لباسای کثیف) رو انجام میده

حموم هم فقط خودش میبره