2777
2789
عنوان

جدایی

147 بازدید | 22 پست

همسرم میخواد جدا بشه من به خاطر پسرم نمی‌خوام اما همسرم اصلا به فکر بچمون نیست می‌دونم که در صورت جدایی هم بچه رو میده به من و من همه تلاشم و برای خوشبختیه بچم میکنم اما همش میترسم کمبود پدر حس کنه حسرت نداشتن خانواده تو دلش بمونه به نظر شما چکار کنم ؟ نمی‌خوام پسرم ضربه بخوره و دچار مشکل بشه نمی‌خوام اذیت بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور پدر بی درک نباشه زیر یک سقف تون اون بچه با تربیت سالم بزرگتر میشع بعدش بهش بگو اون دادگاه و تو برو دادخواست طلاق بزن به من نگو 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منو نمی‌خواد دیگه همه جوره منو تحت فشار میزاره ک خودم برم

تو هیچ جوره کم نیار 

بذار اگه بنا ب رفتن باشه اون بره و تمام حقوق تو تمام و کمال بده

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107