2777
2789
عنوان

بیایید ازشکرگزاری ومعجزه هاش بگیم اینجا همش شده انرژی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 59 پست

تاپیک عالیه لطفا بیشتر بگید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شکر خدا بابت هر چیزی شکرگزاری کردم برکتش برام بیشتر شد پ به خواسته های دیگمم رسیدم، انرژی و توان زیا ...

خدایاشکر😍🤗

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا حق هرچقدر خدااااارو بخاطر نعمتایی که داده شکر کنی حال خودت و زندگیت بهتر میشه

چون داری ارتعاش مثبت میدی شکرنعمت نعمتت افزون کند😍🤗

قبل خواب و موقع بیداری بهترین ارتعاش رو داره. واقعا بی نظیره من از دیشب دوباره دارم شروع میکنم و این ...

دقیقا عزیزم منم شروع کردم عالیه میتونی ظهرم موقع اذان انجام بدی

من دوتا از چیزایی که میخواستم و اصلا فکر نمیکردم به این زودیا اتفاق بیفته با شکرگذاری و نوشتن بدست ا ...

خداروشکر😍🤗

چه تاپیک خوبی ذخیرش کردمشکر گذاری واقعا خوب و موثرهوقتی به یه چیزی خیلی فکر کنی و فرکانس بفرستی همون ...

دقیقا عزیزم مثلا اگرباکسی رابطتون شکرآب شده توبیا ویژگی های مثبتشو بنویس شکرگزاری کنی کجاهادرحقت خوبی کردن بهت احترام گذاشتن باعث میشه بیشتراونکارو انجام دادن یاعکسشو زیاد زوم کنی روبدیا و اتفاقات بد بیشتراتفاق میوفتن

من این انرژی مثبت و منفی هارو قبول دارموقتی اطرافیان زیاد انرژی منفی بدن باعث میشه کارشون کنیتجربش ک ...

ببین توحال خودتو خوب نگه دار اوناهم تغییرمیکنن

من یه حدیث خوندم که میگفت بعد از نماز صبح تا طلوع افتاب دعا براورده میشه و خیلی از ادمای بزرگ نمیخوا ...

واقعیت داره عزیزم من ادم مذهبی نیستم ولی اونموقع بشدت ارتعاش بالاست دعاها زود براورده میشه اونموقع شکرکزاری بنویس

هر چیزی که میخواید یا دوست دارید بشید تلقین کنید که هستید تصور کنید و عبارات تاکیدی بگید براتون اتفا ...

دقیقا خییلی تاثیرداره‌🤗من توبدترین حال ممکن بودم چندروز شروع کردم بقدری حالم خوبه ودارم نشونه میبینم دیگ دوستندارم ترکش کنم 😍

تاپیک عالیه لطفا بیشتر بگید

عزیزم سعی کن اصلا ازاتفاقات بد وبدی ادما نگی اتفاقا وقتی کسی بهت بدی میکنه یارفتاربدی داره توخوبیاش بیادت بیار خوبیاشو بصورت شکرگزاری بنویس بهت قول میدم اون ادم تغییرمیکنه

اره خب من بی خیالم اما بازم انرژی منفی میدن

من توی خونه بشدت سمی بزرگ شدم همه افکارشون منفی سعی کن ذهنتوکنترل کنی مطمعنم میتونی