2777
2789

امروز هم نهار درست کردم هم طی کشیدم هم ماشین ظرفشویی چیدم یعنی اینجوری نیست کارم بخور بخواب باشه و به خاطر این عصبانی باشه یه نصف کیک با یه لیوان چایی خوردم بعد اومدم یه بسته از این اسنک های چیتوز باز کنم مامانم میخواست بمیره وای تو الان کیک خوردی چرا اینو سریع باز کردی این یه بستست فقط بابات خریده فشارش افتاد بخوره بزار اونم بیاد باهم بخورید مگه ساکت میشد دیگه انداختمش جلوش گفتم نخواستم بابا سکته نکنی یهو حالا من همیشه ۵،۶ دونه بیشتر  چیپس و پفک نمیخورم خودشم می‌دونه کاش پول داشتم خونه جدا می‌گرفتم خوش به حال خارجی ها ۱۸ سالگی مستقل میشن 

این روزا میگذره اما به سختی

من که چند شب پیش از پدرم کامل ناامید شدم

تاپیکش هست😔😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که چند شب پیش از پدرم کامل ناامید شدمتاپیکش هست😔😔😔😔😔😔

منم یه بار از دانشگاه برمیگشتم شب رسیدم ترمینال شهر خودمون اسنپ پیدا نمیشد بابام بی کار خونه نشسته بود ولی نیومد دنبالم زهره ترک شدم بین اون همه مرد و سگ های ولگرد 

این روزا میگذره اما به سختی

منم یه بار از دانشگاه برمیگشتم شب رسیدم ترمینال شهر خودمون اسنپ پیدا نمیشد بابام بی کار خونه نشسته ب ...

تاپیکمو خوندی؟؟؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔