2777
2789

شوهرم تو خونه کم حرف 

دو سال ازدواج کردیم  من فک‌می کردم  اخلاقشه 

تا اینکه چند وقتی فهمیدم با من اینجوره ! 

مثلا امروز خواهرشوهریمینا اومدن اینجا از شهرستان با اونا خیلی بگو بخند کرد 

کلا با من کم حرف می زنه  من دلیلشو می پرسم‌میگه خسته ام تو سرکار بودم    حتی تو تعطیلاتم اینطوره 

من میگم شاید خوشش نمیاد از من !  چون چند باری بهم‌ گفته زنا خطرناکن  زود شوهر می ندازن تو زندان بخاطره مهریه 

من میگم شاید می ترسه حرف دلشو بزن !  در کل ازش ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین شاید شوهرت کلا کم حرفه اینکه با خواهرش حرف زده بگو بخند کرده چون خوب اون مهمون راه دور بوده همیشهکه نمیاد باید تحولیش بگیره و حرف بزنه همون شده تم اگر هر روز کنار آدمهای دیگه باشه قطعا زیاد حرف نمیزنه  البته اینا در صورتیه که شخصیتش درونگرا نباشه

ببخشید من تازه متوجه منظورتون شدم هسمرم بهمنه

عع، منم بهمنم بهمنیا کم حرفن واقعا.

اینکه بااون حرف زد و خندید دلیلش تعامل بوده و تعارف وگرنه.

بهمنیا کم حرفن واقعا و توی سکوت زندگی میکنن.و احساسشو معمولا با رفتار و عمل نشون میدن.

اگز توی عمل بهت نشون میده،مطمئن باش دوستتداره و جای نگرانی نیست.

خودت کدوم ماهی

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
بین شاید شوهرت کلا کم حرفه اینکه با خواهرش حرف زده بگو بخند کرده چون خوب اون مهمون راه دور بوده همیش ...

نه  مثال زدم  با دوستشم هر روز می بینش پر حرف خب این مسائل دیدم به شک افتادم  نکن خوشش نمیاد از من !  ولی چون می ترسه از من چیزی نمی گه 

گلم من فک کردم منو می گید همسرم بهمن ماهی

اها اسفندی خودت.

اسفندیا اهل حرف زدنن زیاد و دوسدارن تعامل شدید داشتع باشن و یکی پا ب پاشون بیاد ولی بهمنیا ارومن خیلی ، عاشق سکوتن.

یکم ممکنه سخت باشه گذر زندگی

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍