خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با این وضع گرونی چه کنیمکاش اون بالادستی هام به حال و روز ما بیفتن
اوضاع کار و بار خرابه
ولی اگر با این اوضاع تورم کار پیدا نکنن که زندگی باهاشون فایده نداره
امیدوارم معجزه بشه
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دیوار که کار نیس چارتا کار مزخرف که هیچکس حاضر نبوده بره میذارن
امیدوارم وضیعت ایران جوری بشه ،پولش اونقدر باارزش بشه که مثل قدیما از آمريکا بیان اینجا نوکریمونو کن ...
زهی خیال باطل