2777
2789

این چندمین باریه ک یکی ازاشناها ک هم تازه عروسه هم بارداره بچش دختره  هربار منومیبینه میگه دختر خییییییلی خوبهههههه بنظرم دختر بیار  پسرات ولت میکنه میره پسر ب هیچ دردی نمیخوره ولی دختر واست میمونه 

اولین بار ک گفت اهمیت ندادم اما دقیقا این سومین یا چهارمین باریه ک همینو میگه درحالی ک خودشونم ۴ تا دخترن و بچه هاشونم دختره و اصن پسر نداشتن ک انقد گارد داره 

این درحالیه ک من ن واسه خودم ک جنسیت بچه هیچ احدی واسم مهم نیست 

ولی اینبار حیلی حس بدی بم دست داد احساس میکنم ازقصد حرفاشوتکرار میکنه مخصوصا ک جلوی بچه هام میگه 

چی بگم بهش ک دلش نشکنه  ولی بفهمه ناراحت میشم  اون لحظه هزارتا جواب ب ذهنم رسید اما ازهرزاویه نگاه کردم دیدم ممکنه دلش بشکنه و باردارم هست

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بگو نترس عزیزم من برای پسرام عروس عفریته نمیارم که پسرامو یاد بدن منو ول کنن.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش براش جنسیت مهمه عاشق پسر هست برا همین اینطور میگه، هیچی نگو هر وقت هم حرفی زد بگو الان دنیا به سمت ربات و هوش مصنوعی میر ه قدیم نیست و بگید من از خدا خواستم منو محتاج هیچ کس نکنه

برای من که این دعا محسوب میشه😁 شما چرا عصبی میشی به فا ل نیک بگیر بگو برام مهم نیست دختر رحمته پسر ...

من اصلا به ف.ال نیک نمیگیرم اصلا چرا باید همچین دعایی سرازخود کسی بکنه ؟ مث اینه اون بارداره من هرسری خودم و بهش نزدیک کنم بگم  کاش خدا بت یه پسر بده دختر ب دردتمیخوره   

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اتفاقا اصلا بیخیال نباش که بدتر پررو میشه،جوابشو بده یکبار تمام

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

فقط بيخيالي بذار فكر كنه چيزي حاليشه ، لبخند بزن و بگذر

😁😁😁😁😁