2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخواد طلاق نده سختت میشه دخترعموی من ۱سال و نیمه ک خونه باباشه شوهرش طلاق ندادهیچ امسال رفت اجازه ی ازدواج مجددهم ازدادگاه گرفت 

ینی سگ برینه ب این مملکت و قانونش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خونه پدرت که نمیتونی بمونی.چون اونا اگه میخواستن به این زودی مجبورت نمی‌کردن ازدواج کنی بدون دوران نامزدی.الانم که میگن مرده اشکال نداره و برگرد.

برگردی هم که شوهرت کتکت میزنه و به خیانتش و رفیق بازیش و حبس شما ادامه میده.این وسطا ممکنه بچه دار هم بشی که دیگه مشکل چندبرابر میشه.

برنامت چیه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

گفت طلاقت نمیدم هیچ غلطی نمیتونی بکنی

مهریه تو گذاشتی اجرا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خونه پدرت که نمیتونی بمونی.چون اونا اگه میخواستن به این زودی مجبورت نمی‌کردن ازدواج کنی بدون دوران ن ...

من اگر هم برگردم اجازه نمیدم بهم دست بزنه که بخوام باردار شم،و خب بنظرم ابا از اسیاب میوفته منم ازین شهر گور به گور شده میرم.....

💙💙💙خدا💙💙💙

مهریه ام کمه 5 تا سکه

به روز حساب میشه اون فعلا تنها چیزی داری بزار اجرا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من اگر هم برگردم اجازه نمیدم بهم دست بزنه که بخوام باردار شم،و خب بنظرم ابا از اسیاب میوفته منم ازین ...

اون مرده و خب زورش بیشتره.میتونه با زور کارشون انجام بده یا حتی با کتک.

حالا من نمی‌گم برگرد.این تصمیم خودته.

ولی مهریه اجرا گذاشتن و دنبال کار طلاق رفتن یا حمایت خانواده میخواد یا پول.

به راحتی نیست و هزینه زیادی داره.

یه خانوم تنها مخصوصا متاهل هم طعمه خوبیه برای مردهای کثیف.

اگر میتونی از خانوادت بخواه و بگو من برنمی‌گردم.کتکم میزنه،خیانت می‌کنه و ازشون بخواه که میری سرکار و خرج خودتو در میاری.

اگر قبول نکردن.گزینه بعدی یه فامیله که بتونی بری پیشش و بهشون بگی خرج خودتو در میاری ولی احتیاج داری که پیششون  بمونی.

گزینه های بعدیتتت رفتن به تنهایی زندگی کردنه که شدیداً سخته.

تجربه نداری،پول نداری 

ممکنه گولت بزنن،پولتو بخورن خدایی نکرده بهت دست درازی بشه.قبل از هرکاری خوب فکر بکن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

اون مرده و خب زورش بیشتره.میتونه با زور کارشون انجام بده یا حتی با کتک.حالا من نمی‌گم برگرد.این تصمی ...

هنوز هیچی نمیدونم،شاید هم برگشتم

💙💙💙خدا💙💙💙