2777
2789

آقا پسر ۲۴/۵ ساله

کاردانی 

شغلش نظامی و در کنار شغل اصلی کار عکاسی و تدوین دیجیتال مارکتینگ هم انجام میده

سربازی رفته

قدش ۱۷۸

خانواده ها اختلاف تحصیلی زیاادی دارن

پسره از ملاک هاش اینه که طرف مقابلش با نظم هم باشه.

من با نظامی بودنش اصلا مشکلی ندارم ولی بهترین دلیلی که به ذهنم میرسه برای رد کردن، اینه که بگم با توجه به اتفاقات اخیر یکم میترسم برای نظامی و اینا و کشش و استرسشو نمیتونم تحمل کنم

یا بگم واقعیت من اصلا آدم منظمی نیستم و چون می‌دونم مخصوصا نظامی ها روی این موضوع حساسن، نظرم منفیه 

چطوری ردش کنم ؟😂😭

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اگر واقعا آدم منظمی نیستی حتما ردش کن چون کارت سخت میشه و همین رو بگو. یعنی انقد مصر هستن؟

با اون معرف خیلی رودربایستی دارم

نمیدونم چی بهش بگم که هم ناراحت نشه هم اصرار نکنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.