2777
2789

هیچ کدوم و نشنیدم 

من که دارم روانی می شم از قیمت های کتاب های کمک درسی

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی گروننن من مازو ثبت نام کردم ولی دیگه پولم به کمک درسی نمی‌رسه

من هیچی ثبت نام نکردم 

ولی پدر و مادرم درکم نمی کنن می گن کتاب بخون

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
من هیچی ثبت نام نکردم ولی پدر و مادرم درکم نمی کنن می گن کتاب بخون

چندمی؟🥲

اگه بخوای توی تلگرام میتونم برات پی دی آف و فیلم و اینا بفرستم 

حتی اونجا اگه بگردی آزمونها هم هست

چندمی؟🥲اگه بخوای توی تلگرام میتونم برات پی دی آف و فیلم و اینا بفرستم حتی اونجا اگه بگردی آزمونها ه ...

ورودی یازدهمم 

مرسی قشنگمممم❤️

پی دی اف دارم ولی نمی تونم بخونم چشمام اذیت می شه نمی دونم چیکار کنم

ورودی یازدهمم مرسی قشنگمممم❤️پی دی اف دارم ولی نمی تونم بخونم چشمام اذیت می شه نمی دونم چیکار کنم

اوو پس حالا وقت داری

نترس باو نزدیکش بشه خودشون به فکر میوفتن

اوو پس حالا وقت دارینترس باو نزدیکش بشه خودشون به فکر میوفتن

دقم دادن امروز 

انقدر حرص خوردم دیگه نمی کشم 

ای کاش بدونن این اوضاع تقصیر ما نیست 

هر چند تقصیر اونا هم نیست

دقم دادن امروز انقدر حرص خوردم دیگه نمی کشم ای کاش بدونن این اوضاع تقصیر ما نیست هر چند تقصیر اونا ه ...

داش حرص نخور

تو اگه یه سالم رو مخشون کار کنی سال دیگه این موقع به خودشون بیان بازم دیر نیست 

داش حرص نخورتو اگه یه سالم رو مخشون کار کنی سال دیگه این موقع به خودشون بیان بازم دیر نیست

امیدوارم 

ایشالا توام بهترینا رو بیاری