86nazila مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 عنوان کنکوریا بیاین لطفاً😭😭😭 120 بازدید | 11 پست برای فلسفه و منطق کدوم استاد بهتره علی اکبر یا تفقدی؟؟ 1404/04/29 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokofee_bahariiiiii عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4079 هیچ کدوم و نشنیدم من که دارم روانی می شم از قیمت های کتاب های کمک درسی به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
86nazila مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 هیچ کدوم و نشنیدم من که دارم روانی می شم از قیمت های کتاب های کمک درسی واقعا خیلی گروننن من مازو ثبت نام کردم ولی دیگه پولم به کمک درسی نمیرسه
shokofee_bahariiiiii عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4079 واقعا خیلی گروننن من مازو ثبت نام کردم ولی دیگه پولم به کمک درسی نمیرسه من هیچی ثبت نام نکردم ولی پدر و مادرم درکم نمی کنن می گن کتاب بخون به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
86nazila مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 من هیچی ثبت نام نکردم ولی پدر و مادرم درکم نمی کنن می گن کتاب بخون چندمی؟🥲اگه بخوای توی تلگرام میتونم برات پی دی آف و فیلم و اینا بفرستم حتی اونجا اگه بگردی آزمونها هم هست
7831curly عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 475 لایک🫠💔 ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم
shokofee_bahariiiiii عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4079 چندمی؟🥲اگه بخوای توی تلگرام میتونم برات پی دی آف و فیلم و اینا بفرستم حتی اونجا اگه بگردی آزمونها ه ... ورودی یازدهمم مرسی قشنگمممم❤️پی دی اف دارم ولی نمی تونم بخونم چشمام اذیت می شه نمی دونم چیکار کنم به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
86nazila مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 ورودی یازدهمم مرسی قشنگمممم❤️پی دی اف دارم ولی نمی تونم بخونم چشمام اذیت می شه نمی دونم چیکار کنم اوو پس حالا وقت دارینترس باو نزدیکش بشه خودشون به فکر میوفتن
shokofee_bahariiiiii عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4079 اوو پس حالا وقت دارینترس باو نزدیکش بشه خودشون به فکر میوفتن دقم دادن امروز انقدر حرص خوردم دیگه نمی کشم ای کاش بدونن این اوضاع تقصیر ما نیست هر چند تقصیر اونا هم نیست به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
86nazila مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 دقم دادن امروز انقدر حرص خوردم دیگه نمی کشم ای کاش بدونن این اوضاع تقصیر ما نیست هر چند تقصیر اونا ه ... داش حرص نخورتو اگه یه سالم رو مخشون کار کنی سال دیگه این موقع به خودشون بیان بازم دیر نیست
shokofee_bahariiiiii عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4079 داش حرص نخورتو اگه یه سالم رو مخشون کار کنی سال دیگه این موقع به خودشون بیان بازم دیر نیست امیدوارم ایشالا توام بهترینا رو بیاری به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻