2777
2789
عنوان

بهترین کتاب 📚👀

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست
یک کتاب به اسم بیشعوری هست. برو بخون میگم. میام میزنمت هااا

خب میدونم اسم کتابه 

ریلکس باش خواهر من😂😂

منم سلاح دمپایی ابری دارما🩴🙈

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل و که با دمپایی نمیزنن که. برادر من 😇

وقتی میزنی منم عکس العمل نشون میدم😂

البته که خواهر شمام

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

وقتی میزنی منم عکس العمل نشون میدم😂البته که خواهر شمام

زدن یه گل.... با دمپایی ابری فرق داره هاااا. 

اونم پرت میکنه. تیغ گلی مررع کف دمپایی. 

اونم میره کف پات. خواهره گلی😂😂😇

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

زدن یه گل.... با دمپایی ابری فرق داره هاااا. اونم پرت میکنه. تیغ گلی مررع کف دمپایی. اونم میره کف پا ...

او🙈

این داستان: گل کینه ای😂

شوخی کردم 

مرسی بانوی گل🌻

کتاب اشعار سعدی. آيا تو آن گمشده ام هستی.

ممنون🙏🏻

بستگی داره خب که علاقتون حول چه موضوعاتی بچرخه. من قدیما زیاد رمان میخوندم اما تازگیا اصلا با رمان انس نمیگیرم. حس میکنم وقتم داره هدر میره. تازگیا موضوعات دفاع مقدس نظرم رو جلب کرده. (کتاب من و عباس بابایی واقعا زیبا و تاثیرگذار بود) اگه به این موضوع علاقه مند بودین حتما پیشنهاد میکنم. 

بستگی داره خب که علاقتون حول چه موضوعاتی بچرخه. من قدیما زیاد رمان میخوندم اما تازگیا اصلا با رمان ا ...

می پسندم این موضوعات رو 

ممنون از شما

تاریخ سوم دبیرستان😂

چقدر دوست داشتنی بوده که تا الان یادتون مونده!😆