2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتا راه داره مثلا باید هدفی داشته باشی که خیلی برایت عزیز باشه.

یا مثلا کاری که من کردم اینکه یه شخصیت تو ذهنت بساز. ورژن برعکس خودت یعنی کسی که صبح ها زود بلند میشه و شبا زود می خوابه و به همه کارهاش میرسه. هروقت دیدی بیکاری بگو اون داره مثلا فلات کارو می کنه و بهش غبطه بخور‌ . کم کم سعی میکنی مثل اون بشی یا حتی از اون بهتر بشی. چون اون یه جورایی رقیبته . بعد میشی همونی که می خواستی. البته اینکار زمان می بره

بگو

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یعنی دو شخصیتی بشیم؟

نه عزیزم دو شخصیتی نه 

مثل وقتیه که یه دوست خیالی داری 

فقط باید تو ذهنت تصورش کنی

مثل اینه که شما یه دوست یا همکلاسی داری که بهش حسودیت میشه و رقیبته توی درس

بعد یه چیز مهم اینکه مثلا برنامه ریزی کنی که مثلا فلان ساعت باید اینکارو بکنم . زیاد خوب در نمیاد . مثلا توی یه برگه بنویس امروز حتما باید ای کارها رو انجام بدم حالا هر کاری که مد نظرته.

یه راه دیگه ای هم هبعد یه چیز مهم اینکه مثلا برنامه ریزی کنی که مثلا فلان ساعت باید اینکارو بکنم . زیاد خوب در نمیاد . مثلا توی یه برگه بنویس امروز حتما باید ای کارها رو انجام بدم حالا هر کاری که مد نظرته.

یه راه دیگه ای هم هست