2777
2789
عنوان

خرید

72 بازدید | 8 پست

بعد شوهرم اخرش قهر میکنه میگه چرا خریدات تکمیل نشده یه مانتو فقط گرفتی میگم خب خودت گفتی شلوار رو میریم یجا دیگه کفشم پیدا نکردم میگه میره برای ۶ ماه دیگه ،میگم باشه میگه نه تو قراره غر بزنی بگی برام نمیخری فلان منم میگم کی غر زدم من،بعد تازه قهر کرده ،چقدر من بدبختم نشستم گریه میکنم میدونستم حتی بعد ۴ ماهم با این نمیرفتم خرید تنهاهم نمیذاره برم خرید حتما باید خودش باشه

چرا از وسط تعریف کردی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیذاره تنهایی برم بیرون

تقصیر خودته عزیزم، نباید اجازه بدی کسی محدودت کنه، مگه زندانی هستی؟!! لطفا مستقل شو چون تا آخر باید همینطور حرص بخوری

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
تقصیر خودته عزیزم، نباید اجازه بدی کسی محدودت کنه، مگه زندانی هستی؟!! لطفا مستقل شو چون تا آخر باید ...

طلاق گرفتن برام سخته نمیتونم طلاق بگیرم وسطش پشیمون میشم  اراده ندارم دوباره میام تو همین شرایط اسارت

طلاق گرفتن برام سخته نمیتونم طلاق بگیرم وسطش پشیمون میشم اراده ندارم دوباره میام تو همین شرایط اسار ...

نه عزیزم طلاق برا چی، تو باید انقدر با سیاست باشی که بتونی شوهرتو متقاعد کنی مستقل بشی.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نه عزیزم طلاق برا چی، تو باید انقدر با سیاست باشی که بتونی شوهرتو متقاعد کنی مستقل بشی.

ازش میترسم نمیتونم حرف مخالفش بزنم  دعوا میشه هرسری دعوا شده اتفاقات خیلی بدی افتاده  دیگه جرات ندارم نه اینا خط قرمزاشه اصلا با حرف و اینا نمیشه کاری کرد