2777
2789
عنوان

پسر عموم همش بهم پیام میده

133 بازدید | 20 پست

ما با خانواده عموم از هم خیلی دوریم سالی یه بار همو میبینیم تلفنی هم زیاد ارتباط نداریم

چند ماه پیش پسر عموم تو اینستا بهم ریکوئست داد منم قبول کردم بعدش هر روز پست میفرستاد پیام مبداد منم واقعا دوست ندارن باهاش در ارتباط باشم اینستامو دی اکتیو کردم فک میکردن راحت شدم الان چند شب پیش پیام اومد سلام خوبی من حدس میزدم اون باشه شماره ای گه تو گوشی بابام بود رو چک کردم یکی نبود بعد جواب دادن فهمیدم اره خودشه 

هی هر روز پیام میده چیکار میکنی چه خبر خوبی خسته شدم از دستش نمی‌دونم چیکار کنم اصلا دوست ندارم باهاش در ارتباط باشم اینستا رو به مامانم گفتم  گفت نباید قبول میکردی الان که شماره مو پیدا کرده  نگفتم دیگه 

دیشب ساعت دوازده شب پیام داده چه خبر چیکار مسکنی من دارم قلیون میکشم بختا خیلی خشک هم جوابش رو میدم خسته شدم اهههه 

نمی‌دونم چیکار کنم بی احترامی توس نباشه لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط سختیهچون داری کاری بر خلاف احساس واقعیت میکنیبش رک بگو یا بعد چند روز ج بدهبدون عذاب وجدانبگو ...

اره اینستا همین کار رو میکردم

پیام هم دوساعت به بار 

و از دیشب پیام قلیون جواب ندادم

خانوداگی اخلاق شون یه جوری نمیخوام باهامون بد بشن

اره اینستا همین کار رو میکردمپیام هم دوساعت به بار و از دیشب پیام قلیون جواب ندادمخانوداگی اخلاق شون ...

منم تو همین شرایطم

ازاینان ک فک میکنن همه باهاشون دشمنن

مثلا من بگم نه فردا همه جا و تا ابد میگه از روزی ک فلانی بم گفت نه تو زندگیم ضربه خوردم فلان

این آدمای سمی و باید ازشون دوری کرد

شده خطتو عوض کن 

منم ازش متنفر بودم جوری ک بخودشم میگفتم چن بار بلاکش کردم با خطای جدید پیام میداد

ببین حالم ازش بهم میخوره

اولا هیچ حسی بهش نداشتم الان که دیدم اینقدر سریش بدم اومده ازش