2777
2789

سلام

من تراپیست و ارشد روانشناسی هستم.

اگر بصورت عمومی خواستید اطلاعات روانشناسی تون را افزایش بدید می تونید در تلگرام کانال روانشناسی ایرانیان را سرچ کنید و فایل های جلسات هفتگی را گوش بدید.

اگر سوالی در مورد روانشناسی دارید بپرسید. در اسرع وقت پاسخ می دهم.

لطفا مطلوبی غیر از سوال روانشاسی ثبت نکنید.

با سپاس

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال برای روانشناسی تربیتی می‌شناسید

معلم هستم 

میخوام بهتر دانش آموزانم رو بشناسم و بهتر به کنترل رفتارشون کمک کنم.

بعد به نظرتون برای دکترا، این رشته و یا مشاوره بخونم برام سخت نمیشه؟ چون علوم تربیتی بودم.

میشه بگین درمان وسواس و افسردگیو

سوال کنکوری؟ وسواس CBT با تکنیک ERP بهتره درمان بشه.

افسردگی با رواندرمانی و بسته به شدت بیماری ممکنه همزمان نیاز به دارو درمانی هم داشته باشه.

روانشناس

کانال برای روانشناسی تربیتی می‌شناسیدمعلم هستم میخوام بهتر دانش آموزانم رو بشناسم و بهتر به کنترل رف ...

کتاب از بچه ها شنیدن به بچه ها گفتن را خواندید؟

اگر علاقه داشته باشید مثلا سلامت روان شرکت کنید خیلی هم عالیه.

روانشناس

بپرسید.

من معلم غیر انتفاعییم برای پیشرفت کارم گفتم بجای لیسانسی که دارم و پارسال گرفتم یکی از رشته های روانشناسی یا آموزش ابتدایی رو بخونم 

حالا تصمیم بر این شد که اگر مهر ماه خواستم بخونم روانشناسی بخونم

اما چون ۶ صب تا ۱۲ظهر سر کارم نمیرسم کلاسا رو شرکت کنم مگر پنج شنبه جمعه ها...

حالا نمیدونم برم آزاد با اشاتید حرف بزنم و شرایطمو توضیح بدم یا برم پیام نور ؟؟ 

کتاب از بچه ها شنیدن به بچه ها گفتن را خواندید؟اگر علاقه داشته باشید مثلا سلامت روان شرکت کنید خیلی ...

نه حتما تهیه میکنم.

باید ببینم دانشگاه هایی که مد نظرم هست این رشته رو دارن یا خیر.

رشته سختی که نیست؟

اگر سخته نرم وقت زیادی برای درس خوندن ندارم 

من معلم غیر انتفاعییم برای پیشرفت کارم گفتم بجای لیسانسی که دارم و پارسال گرفتم یکی از رشته های روان ...

آزاد واحد الکترونیکی شرکت کنید. برای ارشد شخصیت.فکر کنم آبان ثبت نام اش است. 

روانشناس