2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 89 پست
خجالت نداره عزیزم ..اما خودتو برای یک زندگی دشوار آماده کن و واقعا اگر تحمل سختی رو نداری وارد زندگی ...

واقعن درست میگی😐😐😐😐

زندگی پوست آدمو میکنه و ازت یه آدم دیگه میسازه

بشدتتتتتت فکر کن و تعارف واینها رو کنار بزار و با خودت رو راست باش

ناراحت نشیا خواهش میکنم. برا بقیه هم میگم. آخه چرا اینطوری ازدواج کردی؟؟؟؟؟ دانشجو سربازی نرفته ...

بخاطر این که آدم خوبی بود و کاری بود.

دانشجو که ففط یه ترمش مونده بود اونم هنه عمومی‌

سربازی هم خب سنش نرسیده هنوز با توجه به دانشگاهش.

الانم که والا من مشکلم پول نیست.

اصلا پول نیاره....

فقط سر کار بره.

کاز داشته باشه.

آخه من هیچی نه از خودش خواستم نه خانوادش.

منظورم‌چیزای مادیه.

ولی خب به این امید بودم که کاریه...

که راستگوئه.

که دیدم اینجوری...

خدا گذاشت تو کاسم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشیا خواهش میکنم. برا بقیه هم میگم. آخه چرا اینطوری ازدواج کردی؟؟؟؟؟ دانشجو سربازی نرفته ...

بعدم کار داشت اون موقع.

وقتی کار میکرد که من اصلا مشکلی نداشتم.

فقط مشکل مالی بود که اونم‌از خانوادش کمک میگرفتیم.

مهم‌نبود واسم‌این گه سر کار نمیره داره دیوونم‌میکنه

خدابهت صبربده خواهر 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
چی شده دیگه؟؟؟ نه من سر کار نمیرم. نه من خوشم‌میاد برم سر کار، نه خدا رو شکر خودش. قبل از ازدواج ...

میگم حرص نخور شده دیگه یعنی پیش اومده پس ببین بعد از درسش چی میشه ان شاالله درست میشه

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

ببخشید من اشتبا فهمیدم ها شرمندتم خدااا صبرت بده 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
باگوشی ورمیره؟؟؟واییی زود پس بگو ب خونئادت اینجوری نمیشه ک

چی بگم‌به خانوادم؟؟؟

خانوادم‌نشستن داره میبیننش دیگه.

بعدشم ور میره، مثلا هی میره دیوار رو نگاه میکنه، آگهی ها رو میبینه.

هر چی‌بهش میگم‌عزیزم، قربونت برم، الان ما وضعیتمون اینجوری نیست که پامونو بندازیم رو پامون، تو دیوار دنبال آگهی بگردیم.

والا با اون روحیه که من قبل از ازدواج از تو دیدم، الان تو باید کللللل مغازه های تهرانو گشته بودی دنبال کار.

هنه کاری هم حاضره بکنه.

مشکلی با طی کشیدن و جارو کشیدن نداره.

ولی خب نمیره مغازه به مغازه ببینه کسی آگهی نزده دم در؟؟؟؟ بپرسه ببینه کارگر نمیخوان.

این خونسردیش اعصابمو خرد کرده.

همشم میگه من بیشتر از تو به فکر کار هستم.

منم‌میگم بابا فکر خالی که به درد نمیخوره.

تو این شرایط تو الان باید با چنگ و دندون بگردی دنبال کار...

بخاطر این که آدم خوبی بود و کاری بود. دانشجو که ففط یه ترمش مونده بود اونم هنه عمومی‌ سربازی هم خب ...

عزیزم کار اشتباهی کردی که هیچی نخواستی و اگر نخواستی پای نخواستنت بایست ...هیچ کس با تحصیلات اونم جوونی که مغرور هست و تازه ازدواج کرده و همسرشم چیزی ازش نمی خواد مگه دیوونست بره تراکت پخش کنه یا از این کارا ... ببین عزیزم خرج زندگی فراتر از این حرفاست ..به خودت بیا ... باهاش قاطعانه صحبت کن برنامه اش در حضور خانواده ازش بپرس ... خیلی مواظب باش ...از صحبتهای شما متدجه شدم سنی کمی برای ازدواج داری بنظرم بیشتر جدی باش و به دوردستها فکر کن 

رسم شمارو نمیدونم ..درسته قانونا شوهرته ..ولی ما اینجوری نبودیم شوهرم خرج میکرد مثلا مسافرت میرفتیم ...

منم انتظار واقعا نفقه ندارم که.

اگه نفقه باشه که همه چیزمو باید اون بخره.

ولی ما از وقتی ازدواج کردیم، کلهم فقط یه مانتو و چادر برا من خرید وسسسسلام.

اونم مسافرت بودیم.

نمیگم همه خرجام گردن اون.

میگم‌وقتی شرتیط اینجوریه، نباید جون بکنه واسه میدا کردن کار؟؟؟

اونم کسی که هر کاری بهش بدن میکنه؟

بخاطر این که آدم خوبی بود و کاری بود. دانشجو که ففط یه ترمش مونده بود اونم هنه عمومی‌ سربازی هم خب ...

آهان پس برا دانشگاه نرفته سربازی. حواسم نبود.

الان مردم رو اصلن نمیشه شناخت. 

هی نگو نمیخام و مادی نیستم. اون بیشتر خیالش راحت میشه که تو چیزی نمیخایی و بسازی هی پشت گوش میندازه.

ازش بخواه تا مجبور بشه برات فراهم کنه.

تا مجبور بشه برات یه کاری بکنه.

وگرنه هی مدت عقد کردگیت طولانی میشه و آخرشم دست از پا درازتر ....

بهش بگو نمیتونی کاری بکنی جمو جور کن برو پی کارت.

قرار نیست تا آخر عمرم غصه بخورم. 

ببخشید عزیزم که ناراحتت کردم. دیگه داشتم میترکیدم

فداتشم خداصبرت بده خیلی سخته 

بخدا من یه دوست دارم شوهرش اوایل کار نداشت ولی تن به همهههه کاری میداد. خدا شاهده حتی قبر هم رفته ب ...

منم همینو میگم...

والا قبل ازدواج همینجوری بود.

ولی الان نمیدونم چرا نمیره.

یعنی میره هاااا.

اونجوری که شوهر دوست شما رفته نمیره.

الان یکی بهش زنگ‌بزنه بگه بنا میخوایم از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب میدونم که میره.

ولی خب اصلا تلاشی واسه پیدا کردن این کاره نمیکنه.

منم‌نمیدونم چجوری رفتار گنم‌که به خودش میاد.

یه دل میگم خودم برم دنبال کار بگردم، بلکم‌خجالت بکشه ولی باز پشیمون میشم. چون از کار کردن بدم میاد، میترسم‌گیر بیفتم‌تا آخر عگر.

واقعا نمیدونم‌چیکار کنم

عزیزم  بهش بگو نوعروسم باید سرم پایین نباشه پیش بقیه یانه؟بگو من ب مردونگی و غیرتت ایمان دارم همینجوری یکم گولش بزن بگو مثلا تا عید فلان بخره بهمان بخره تاانگ

یزه کارتوش بوجودبیاد

خجالت نداره عزیزم ..اما خودتو برای یک زندگی دشوار آماده کن و واقعا اگر تحمل سختی رو نداری وارد زندگی ...

میگی‌روز خوش؟؟؟؟

به قرآن من از بعد از ازدواجمون فقط یه رور بهم‌ خیلی خوش گذشت‌

همون بود و بس.

روزگار خوش ندارم.

پدر مادر هردومونم پشتمون هستن.

منم‌تحمل سختی رو دارم‌

لباس عیدم مثال زدم واسه خجالتم.

اگه سر کار میرفت و حقوق نمیگرفت که خجالت نمیکشیدم.

خجالت میکشم که سر گار نمیره.

تمام‌مشکل من این کاره لعنتیه.

نه پولش به خدا