2777
2789
عنوان

تهدیدم کرد

122 بازدید | 18 پست

پشیمونم بخدا از ساده بودن و بدبختی بهش کمک کردم رفیق بودیم ....  تو یه برنامه پنکو لطفاً قضاوت نکنید چون همین الانشم نابودم ....  ازمهربونیم سو استفاده کرد گفتم رفیق باشیم اما گف نه رل و اینا مییگرمت منم باور کردم ....  فک کردم از چنگ بابام خلاص میشم گفت عکستو بفرست منم  فرستادم گفت بقران ذخیره نمیکنم بعد گفت با فردا نیایید تصویری نیازمو بر طرف کنی عکستو و شماره پدرمو پخش میکنه خیلی پشیمونم بقران پدرم میکشم گوشی اونه .... آبروم می‌ره بخدا زده سرم. بمیرم لیاقتم مرگه الان آمده ازم عکس گرفته تو تصویری ولی سرم معلوم نی ولی خب بدبختم گفت عکس پشتتو دارم . خانوما خودم بکشم پلیس فتام نمی‌دونم چیکار کن زنگ میزنم نمیگیره...خانوادم بفعمن میگشنم پسره گفت شماره باباتم با عکسات می‌زاره او فضای مجازی بعد با شماره ناشناس به پدرت میزنگم بخدا خواب ندارم پشیمونم کسیم ندارم بهش بگم خواهری کنید و بگید چیکار کنم 

بهش بگو خب توکه میخوای آبرومو ببری

چرا بزارم تو ببری

از چتات اسکرین میگیرم میبرم پیش فتا و پلیس تا جرت بدن 

اینجوری بهتره آبروم بره و پدرتوروهم در بیارم

میگم گولم زدی و تهدیدم کردی

و مجازات تهدیدم حداقل ۶ماه حبسه تا رضایت ندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پاسگاه محله ای که هستی

همونجا جریان بگو و ازشون بخواه که بدون ابرو ریزی و بدون اینکه کسی بفهمه برات مشکل حل کنن

بگو از طرف خودشون با پسره تماس بگیرن و طرف بترسونن و اگه عکسی ازت داره پاک کنه

اینجوری و بدون ابرو ریزی همه چی حل میشه

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

دختر خوب هر کی بهت گفت میام میگیرمت بازد براش بریزی وسط؟

فردا صب حضوری برو پلیس فتا سهرتون از پیامتشم اسکرین شات بگیر پرینتش و دربیار 

میری سکایت میکنی نگران نباش اگر خودت نهتی اصلا ب خانووادت اطلاع نمیدن همه چی سکرت و قانونی 

پدر پدرسگش و درمیارن 

یه آیدی ساده همون اکانت همچییش لو میره بگو لوکیشنت لو بره تمامه که از طریق آنلاین بودنت میفهمنچیا از ...

آبجی دوتا عکس ازم داره یکی نیم رخ یکی شال سرم 

بعد تو تصویری از پشتم و سینما عکس گرفته

میخواد ازت سواستفاده کنه ک اینو میگه وگرنه جرعتشو‌نداره پدرشو درمیارن مگه الکیهتعش بگو برو هرگوهی دو ...

😔😔😔آبجی به رفیقام  تو اون بر نامه گفتم بلاکم کردن ولم کردن گفت بدبختی خدافظ آدم حقیر

آبجی شمارشو ندارم

برو کلانتری محله ای که هستی

حضوری باید بری و جریان بگی و اینکه بدون شکایت و آبروریزی مشکلت حل کنن

با یک تماس اونا همه چی حل میشه خیالت راحت

لازم نیست خودت بکشی

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹