پشیمونم بخدا از ساده بودن و بدبختی بهش کمک کردم رفیق بودیم .... تو یه برنامه پنکو لطفاً قضاوت نکنید چون همین الانشم نابودم .... ازمهربونیم سو استفاده کرد گفتم رفیق باشیم اما گف نه رل و اینا مییگرمت منم باور کردم .... فک کردم از چنگ بابام خلاص میشم گفت عکستو بفرست منم فرستادم گفت بقران ذخیره نمیکنم بعد گفت با فردا نیایید تصویری نیازمو بر طرف کنی عکستو و شماره پدرمو پخش میکنه خیلی پشیمونم بقران پدرم میکشم گوشی اونه .... آبروم میره بخدا زده سرم. بمیرم لیاقتم مرگه الان آمده ازم عکس گرفته تو تصویری ولی سرم معلوم نی ولی خب بدبختم گفت عکس پشتتو دارم . خانوما خودم بکشم پلیس فتام نمیدونم چیکار کن زنگ میزنم نمیگیره...خانوادم بفعمن میگشنم پسره گفت شماره باباتم با عکسات میزاره او فضای مجازی بعد با شماره ناشناس به پدرت میزنگم بخدا خواب ندارم پشیمونم کسیم ندارم بهش بگم خواهری کنید و بگید چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.