2777
2789

سلام  دوستان  

من  امروز  برا  اولین  بار  کاشت  ناخن  کردم  

لمینت  زیاد  کردم  ولی   کاشت   اولین  بارم  بود  

پیش   یه  اوم  مطمعن  و  کار بلد   انجام   دادم  

همه   از   کاراش   راضی   بودن  

ولی   از   وقتی   برگشتم ناخن  انگشت  اشارم  درد  میکه  

و  همچنین   دیدید  وقتی  پوشت   تو  اب  میمونه   پف   و  سفید  میشه  

حالا   زیرش   اونجوری  شده  

حالا  رفته  رفته   بقیه  ی   انگشتام   هم   درد  میگیرن  

وقتی   جایی   فشترشون  میدم 

تا حالا   کسی  این   مشکل  رو  داشته   ؟ چیکار   کردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حساسیت دادی به مواد 

اینطوری شدم متوجه شدم ناخن کار پوست های اطراف ناخونمو خیلی برمیداره مواد لاک اینا بهش میخوره و حساسیت میده 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کاشت ناخن خیلی گناهه ،هیچوقت از حیض و جنابت پاک نمیشین چون غسلتون درست نیست،واک نیستین وهمیشه انرژی ...

عزیزم وقتی کسی رفته کرده یعنی اعتقاد نداره، همه این چیزا رو میدونن

کاش به همه احترام بزارید

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کاشت ناخن خیلی گناهه ،هیچوقت از حیض و جنابت پاک نمیشین چون غسلتون درست نیست،واک نیستین وهمیشه انرژی ...

در مورد غسل سوال پرسید؟؟؟؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

فکر نکنم کسی تو پریودی حال ناخن کاشتن داشته باشه. هرچیم گذاشتم بعدش بوده. دیگه احترام بزارید. به انرژی اعتقاد دارم ولی وقتی ناخنونامو درست میکنم انرژی بهتریم دارم و حس بهتر 

شاید حساسیت دادی به مواد اینطوری شدم متوجه شدم ناخن کار پوست های اطراف ناخونمو خیلی برمیداره مواد لا ...

ارع  زود  حساسیت  میکنم  

ولی  نمیدونم  لخاطر  اونه   یا  نه 

ممنون   از   نظرتون  

ولی از   اون  مهم  تراشو   کسی   عیت   خیالش   نیست 

عزیزم حرفتون محترم ولی از وقتی همین احکام اومد بنده از خدا دور شد 

منظورم شما نیستی اما هم فکر های شما به ماها میگن نجس بخاطر ناخن 😁

با ناخن هم غسل میکنم هم نماز و نذر و نیاز انجام میدم همیشه هم حاجت روا میشم

خداروشکر خدا با طرز فکر شما بنده رو قضاوت نمیکنه 

پرورده کوردم❤