2777
2789
عنوان

با بادوم درختی چی میشه درست کرد

106 بازدید | 17 پست

کد بانو ها ما برای عید بادوم خریده بودیم از این مزه دار شده هاست الان ازش مونده گذاشته بودم فریزر ولی داره خراب میشه باهاش چی میتونم درست کنم

پودر کن بریز رو شیر بخور

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کماج اگه درست میکنی خورد کن برا داخلش روش هم بریز

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مغزیجاته دیگه شیرموز اینا درست کردنی بریز تو مخلوط کن خیلی خوشمزه میشه

حریره و مهلبی درست کن

خرما رو بریز تو ابجوش پوستش کنده شد بهش بیسکوییت پتی بودر پودر شده و کره بزن ورزش دادی بزار یخچال یا فریزر خودشو یکم بگیره در بیار گلوله گلوله کن لاش بادوم بزار گردش کن بعد بزن تو پودر نارگیل یا شکلات اب شده

عه چجوری درست میشه

بادوم هارو خرد کن 

شکر بذار توی تابه با حرارت کم آب شه 

وقتی کاملن آب شد و شفاف شد بادوم هارو بهش اضافه کن 

تو ی سینی از قبل چرب کن ولی چربی اضافیشو بگیر 

مواد و بریز داخلش کامل پخش بشه بذار خودش و گرفت جدا کن و تکه تکه کن 

فقط موقعی ک می‌ریزی داخل سینی سرعت عملت باید بالا باشه چون سریع خودشو میگیره و خشک میشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

قبلش بشورمش خشک کنم یا همینجوری خوب میشه

بشور