2777
2789
عنوان

یکی تایپک زده بود

127 بازدید | 16 پست

پی*پی ام تو دستشویی خونه خالم گیر کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد تایپکو بعد دو دقیقه پاک شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🪦🪦

ببخشید ک گفتم ولی واقعا خاک بر سرش🤦‍♀️🤦‍♀️

😐😐😐😒😒😒😒

فازشون چیه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پی پیش راهشو پیدا کرد بعد دودقیقه مشکلش حل شد تاپیکو ترکوند شما یاداوریش کردی خاطرشو زنده کنی😖😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خب تو چرا اومدی تکراش کردی😂😂😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

میگفتی

به خالت بگو حواسش بهش باشه،اون تو تاریکی میترسه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وای امروزوبایدبذارن سم ترین روز نی نی سایت

اون ازتاپیک بغل کردن ورقصیدن توی عروسی یکی دیگه

اینم ازاین🤣🤣🤣

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

وای امروزوبایدبذارن سم ترین روز نی نی سایتاون ازتاپیک بغل کردن ورقصیدن توی عروسی یکی دیگهاینم ازاین� ...

ماجرای اون چی بود😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
ماجرای اون چی بود😂

وای بایدبری تاپیک روبخونی اگه دلت میخادکلی بخندی

استارترظاهرا توی عروسیش نرقصیده بوده حالاعروسیه فامیلشون بودمیگفت میخوام شوهرم مثلا وسط رقص یهو بغلم کنه بتابونه منو😂

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

وای بایدبری تاپیک روبخونی اگه دلت میخادکلی بخندیاستارترظاهرا توی عروسیش نرقصیده بوده حالاعروسیه فامی ...

لینکشو بفرس برم عجیب بود نبود😂😂😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏