2777
2789
عنوان

لطفا دعا کنین😔خیلی میخوامش

107 بازدید | 9 پست

عزیزان میشه به حق رسول اکرم صلوات بفرستین و ایشونو ضامن قرار بدیم تا دوباره ببینمش

خیلی ممنونم💖

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

خاطر خواه کی شدی کلک😏😂🤣

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خاطر خواه کی شدی کلک😏😂🤣

عزیزم اسمشم نمیدونم حتی 

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسمشم نمیدونم حتی

خوشگله😂؟

پولداره😂؟

قد بلنده😂 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خوشگله😂؟پولداره😂؟قد بلنده😂

خوشگلههه 

قد بلنده 

ولی من فقط یه بار دیدمش 

عزیزم میتونی بری تاپیکم رو که "چرا اینجوری شد آخه " رو بخونی🙂

سلام استارتر اینو نمی‌گم که ناامید بشی اصلا اینو میگم که چشمت باز بشه پارسال همین موقع به همه اماما متوسل شدم به حضرت عباس متوسل شدم رفتم کربلا قرآن خوندم و.......خلاصه ختم های زیادی برداشتم اولش تقریبا به طرفم رسیدم میگفتم اگه نشه من کافر میشم خلاصه شد و باهاش در ارتباط بودم خونواده هامون میدونستن یهو بابام گفت نه خیلی گریه کردم اشک ریختم دلم شکست ولی درسمو خوندم که فرهنگیان قبول بشم الان چندماه میگذره این اتفاق بهمن افتاد همه چی کنسل شد فهمیدم طرف هزارتا غلط زیادی کرده آبجو میخوره و اصلا اصلا خونواده خوبی نیستن و فقط فیلم بازی می‌کردن الا برا مصاحبه فرهنگیان اومدن تو کوچمون ولی مادر از خدا بیخبرش  حرف بد زده در مورد ما ولی نفهمیده اونا از دانشگاه فرهنگیان اومدن تحقیق هرچند که من رشتم معارفه و تو خونواده مذهبی بدنیا اومدم و بقیه همسایه ها حرفای خوب زدن در موردم دلم شکست وقتی شنیدم مادرش اینجوری گفته حکمت خدا رو فهمیدم که چرا نشد و از ته دلم خدارو صدهزارمرتبه شکر کردم خانوما هر کسی که اینو میخونه میشه لطفاً به نیت دل شکسته من یه صلوات بفرستین همین امسال فرهنگیان قبول بشم و این همسایمون کاری نتونه بکنه؟انشالله خدا صد برابرشو بهتون بده 

سلام استارتر اینو نمی‌گم که ناامید بشی اصلا اینو میگم که چشمت باز بشه پارسال همین موقع به همه اماما ...

عزیزم مرسی از راهنمایت 

میشه یکم دلداریم بدی که ازش سرد بشم؟

الانم حالم گرفته 

عزیزم امیدوارم قبول شی صلوات فرستادم

عزیزم مرسی از راهنمایت میشه یکم دلداریم بدی که ازش سرد بشم؟الانم حالم گرفته عزیزم امیدوارم قبول شی ص ...

سپاسگزارم ازت ببین من اینو نگفتم که شما سرد بشی یا عاشق بشی اینو گفتم که همه چیو مخصوصا ازدواجت رو بسپاری دست خدا بگو خدایا مثلا هر روز صدتا صلوات میفرستم یا فلان دعا رو میخونم هرچی که صلاحه ببین اگه قرار باشه بشه معجزه میشه برات اگه هم ن که آزار نمی‌بینی من اصرار کردم الان مثل چی پشیمونم شما نکن من اگه میدونستم این خانواده اینجورین نگاهم بهشون نمی‌کردم شمام توکل کن بخدا برا منم دعا کن که خیلی محتاج دعاتونم خیلی اسمم آسیه س