سلام استارتر اینو نمیگم که ناامید بشی اصلا اینو میگم که چشمت باز بشه پارسال همین موقع به همه اماما متوسل شدم به حضرت عباس متوسل شدم رفتم کربلا قرآن خوندم و.......خلاصه ختم های زیادی برداشتم اولش تقریبا به طرفم رسیدم میگفتم اگه نشه من کافر میشم خلاصه شد و باهاش در ارتباط بودم خونواده هامون میدونستن یهو بابام گفت نه خیلی گریه کردم اشک ریختم دلم شکست ولی درسمو خوندم که فرهنگیان قبول بشم الان چندماه میگذره این اتفاق بهمن افتاد همه چی کنسل شد فهمیدم طرف هزارتا غلط زیادی کرده آبجو میخوره و اصلا اصلا خونواده خوبی نیستن و فقط فیلم بازی میکردن الا برا مصاحبه فرهنگیان اومدن تو کوچمون ولی مادر از خدا بیخبرش حرف بد زده در مورد ما ولی نفهمیده اونا از دانشگاه فرهنگیان اومدن تحقیق هرچند که من رشتم معارفه و تو خونواده مذهبی بدنیا اومدم و بقیه همسایه ها حرفای خوب زدن در موردم دلم شکست وقتی شنیدم مادرش اینجوری گفته حکمت خدا رو فهمیدم که چرا نشد و از ته دلم خدارو صدهزارمرتبه شکر کردم خانوما هر کسی که اینو میخونه میشه لطفاً به نیت دل شکسته من یه صلوات بفرستین همین امسال فرهنگیان قبول بشم و این همسایمون کاری نتونه بکنه؟انشالله خدا صد برابرشو بهتون بده