2777
2789

خودم زیاد میبینم این موردو،مگه همه باید با عقیده و آرزوهای پدرمادر هماهنگ شن و زندگی کنن؟؟

شرایط احساسات اینده خواسته ها و دل خودشون چی؟

یه مدت روزگارشو سیاه میکنین ک ازدواج کن ازدواج کن بعد ک ازدواج میکنه خلاص شه هی میگین بچه بیار بچه بیار،وای من نوه مو ندیده از دنیا میرم،وای من ارزو دارم،آی من نوه میخوام

نمیخواییم بفهمیم بچه زیردست و در اختیار پدرمادر نیست؟

مسئول براوده کردن ارزوهای پدرمادر نیس؟؟

بچه بدهکار پدرمادر نیس،اون بچه بدبختو خودتون اوردین پس منت و دینی نزارین رو سرش،این تابو شکسته بشه پدرمادر و بزرگترا دیگه بی چون و چرا مقدس و محترم نباشن،احترام برا آدم محترمه نه برا کسی که سنش زیاده یا زورش زیاده.

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
و معتقدند بچه روزیشو میاره 🤡🤡🤡🤡🤡

من به عنوان بچه ای که قرار بود روزیشو بیاره

کو روزیم؟؟؟روزی به معنی زنده موندنه؟؟اگر اینه بله میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه خیلی صبر و تحمل و اعصاب میخواد کسی که قلبا عاشقققق بچه دار شدن نیست هم خودش نابود میشه هم به بچه اسیب میرسه چون خیلی سخت و سنگینه 

تازه منی که دیوانه ی بچم از وقتی بزرگ شدن بچه های خواهرم رو دیدم میگم من شاید نتونم از پسش بر بیام 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
وای بچه خیلی صبر و تحمل و اعصاب میخواد کسی که قلبا عاشقققق بچه دار شدن نیست هم خودش نابود میشه هم به ...

دقیقا همینطوره

بعد آدمی که شرایط و علاقشو نداره به اجبار اطرافیان بچه دار میشه هم بچه و بدبخت میکنه هم خودش روانی و مشکل دار میشه 

اختلاف دارید باهم؟ شوهرت سیگار میکشه؟بچه دار شو درست میشه😐

ترجمه:

اختلاف دارید؟شوهرت سیگار میکشه؟هزاران مشکلدو بدبختی دارید؟بچه بیار که که مجبور شی بخاطرش همه اینارو تحمل کنی و بمونی سر زندگی

کلا بچه بزرگ کردن وظیفس 

منو شوهرم دوست داریم بچه دار شیم اونو میاریم داخل دنیا وظیفمونه واسش آسایش فراهم کنیم 

نمیدونم این منت که من تو رو بزرگگگگ کردم دیگه چیه😐🤦🏻‍♀️

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ترجمه:اختلاف دارید؟شوهرت سیگار میکشه؟هزاران مشکلدو بدبختی دارید؟بچه بیار که که مجبور شی بخاطرش همه ا ...

وای دقیقااا🤦🏻‍♀️

کلا بچه بزرگ کردن وظیفس منو شوهرم دوست داریم بچه دار شیم اونو میاریم داخل دنیا وظیفمونه واسش آسایش ف ...

درسته

ولی واقعا خیلی پدرمادرارو دیدیم انقدر منت سر بچه میزارن تهدید میکنن عذاب وجدان بهش میدن اون بچه لحظه ای ارامش روانی نداره

من به عنوان بچه ای که قرار بود روزیشو بیارهکو روزیم؟؟؟روزی به معنی زنده موندنه؟؟اگر اینه بله میاره

بعد جالبیش اینه فکر میکنن چون طرف داره نفس میکشه پس از زندگی خوشحاله 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

بعد جالبیش اینه فکر میکنن چون طرف داره نفس میکشه پس از زندگی خوشحاله

کی قراره نسل این آدمای بی مغز بی محتوا منقرض شه؟؟

ترجمه:اختلاف دارید؟شوهرت سیگار میکشه؟هزاران مشکلدو بدبختی دارید؟بچه بیار که که مجبور شی بخاطرش همه ا ...

بعد وقتی رو سر بچه ات منت بزاری که آره من فقط به خاطر تو موندم 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

درستهولی واقعا خیلی پدرمادرارو دیدیم انقدر منت سر بچه میزارن تهدید میکنن عذاب وجدان بهش میدن اون بچه ...

اوهوم بچه خودش رو اضافه میدونه و یک سر بار برای پدر و مادر و در اخر میشه یک تو سری خور و بی اعتماد به نفس در جامعه

کی قراره نسل این آدمای بی مغز بی محتوا منقرض شه؟؟

والا مشکل اینه حتی توی نسل جدیدم هنوز بعضیا همون طرز فکرو دارن