2777
2789

جدیدترین مثالش این بود که تو جنگ دوازده روزه رفتیم خونه مادرش بدوننننن هیچ دلخور از قبل مانده ای مادرش جلو جاریم و برادر شوهرم گفت تو رو به ماالتماس کردن دادن ما تو رو نمیخواستیم منم جنگگگگگ به پا کردم گفتم به خاطر چی تون زبونشیرینتون قیافه جذابتون قد بلندتون پولتون ماشینتون خلاصه که جنگگگگگ شد این وسط برادر شوهرم حمله کرد به من که منو بزنه شوهر خواهر شوهرم نزاشت.... 

گذشت تا وقتی بابام فهمید داداشم فهمیدن زنگ زدن به شوهرم. فحششش دادن گفتن ما به تو دختر دادیم نه داداشت که بردی دختر مارو بی احترامی کردید. 

شوهرررررم اینقدر خزه میگه چی شده که داداشم چی کار کرده که چیز مهمی نیست یکم گیجه ایکیوش پایینه دیر اموزه اما اینو باید متوجه میشد کم  داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همتون سلیطه اید پشت گوشی ترسیدم بخدا

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

همتون سلیطه اید پشت گوشی ترسیدم بخدا

به خدا من کاریشون نداشتم. 

خواهرشو ابجی صدازدم برادراشو احترام کردم داداش بهشون گفتن به باباش گفتم بابا به مادرش مادر احترام رو احترام کاش سلیطه بودم کاش نمیرفتم 

به خدا من کاریشون نداشتم. خواهرشو ابجی صدازدم برادراشو احترام کردم داداش بهشون گفتن به باباش گفتم با ...

ببین عزیزم 

طبق تعریف تو اینا آدمای بی فرهنگی هستن 

اگه واقعا زندگیتو دوس داری و میخوای با شوهرت بمونی 

حتی اگه چیزی هم گفتن سکوت کن 

ارزش ندارن جوابشون رو بدی

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

استارتر

اگرمطمئنیدهوش پایین داره ودیرآموزه پس هواش راداشته باشیدچون ذهن این افرادکودک هست 

اگرهم بی خیال هست ،خودتان رازیاددرگیرش نکنیدکه فرسوده می شوید

اگرکنارش قراره بمانید،پس بایدهم مادروهمدوست وهم معلم وهم نگاهبان باشید(خداصبروآرامش عطایتان کند)

من باافرادآی کیوپایین کارکردم ومی دانم چقدرمشقت دارید.

حرص خوردن وانتظارداشتن خسته ونابودتان می کند

ببریدپیش متخصص سنجش وروانشناسی تاتست هوش دهداگرکم بهره هوشی باشد

تصمیم بگیریدچه می کنید

گاوو….گفتن دردی دوانمی کنه 

پدرفرزندتان است ،اگربچه دارید،درآینده به خاطراین خطابهابه پدرش عزت نفسش کم میشه . 

مواظب خودتان باشید

بازم براتون آرامش دعامی کنم 

حق دارید.