2777
2789
عنوان

حتی تحصیل کرده هاهم بیکارند

107 بازدید | 16 پست

من داییم فوق و لیسانس و دکتری علوم سیاسی رو با معدل ۲۰ از دانشگاه تهران گرفته مقاله هم داره و حتی میخواست بورسیه بگیره اما نصذف شد اما تو کافه کار میکنه هرجا هم میره کاری براش پیدا نمیشه واس استاد دانشگاه هم پول چندانی نمیدان ادم اینده ای تو این کشور ندارع هرجور ادم‌نگاه میکنه هیچ امیدی نیست مخصوصا اگه رشتت انسانی باشه

باید عمرت و رو تلاشت رو تو این زمونه بزاری برا شغل و کاری که ارزش داره و درآمد داره

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با جمله ای که تاپیک زدی که موافق نیستم ، چون وابسته به اینکه چه رشته ای خوندی و کجا درس خوندی و معدلت چی بوده قطعا شغل داری ، اما یه چیزی مثل علوم سیاسی خوندن اونم توی ایران که تمام افراد سیاسی از طریق پارتی استخدام میشن واقعا خوب نیست 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

ببین با جمله ای که تاپیک زدی که موافق نیستم ، چون وابسته به اینکه چه رشته ای خوندی و کجا درس خوندی و ...

من داییم تو رشتش نخبه بوده همین رشته تو کشورای خارجی خیلیم درامد داره 

پس چرا من طرف میشناسم حقوق پیام نور بوده و الان وکیله یا طرف حسابداری آزاد تا دکتری خونده الان استاد دانشگاه هست؟

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

خودت داری میگی کشورای خارجی ، کشورای خارجی به علوم پایه هم خیلی بها میدن اما توی ایران با علوم پایه باید تهش بری استخدامی آموزش پرورش شرکا کنی ، علوم سیاسی و اغلب رشته های انسانی در وضعیت فعلی ایران به کار نمیان ، باقی رشته ها که وضعشون خرابه به کنار

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

پس چرا من طرف میشناسم حقوق پیام نور بوده و الان وکیله یا طرف حسابداری آزاد تا دکتری خونده الان استاد ...

خب شما از حقوقشون هم خبر داری ؟ استاد دانشگاه ها تا جایی که اطرافیان رو دیدم ته تهش ۱۰ تومن میگیرن ، خوب ایشون هم نگفته که نتونسته مدرک بگیره مشکل شغله

خب شما از حقوقشون هم خبر داری ؟ استاد دانشگاه ها تا جایی که اطرافیان رو دیدم ته تهش ۱۰ تومن میگیرن ، ...

منکه نگفتم مدرک مهمه

ایشون گفتن دانشگاه تهران و بود و فلان رشته

منم براش چند تا مثال زدم که رشته های انسانی خوب هم هست

بعد کسی ک هیئت علمی نزدیک ۱۵ ساله باشه ک ۱۰ میلیون نمیگیره که 

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️