2777
2789
عنوان

برگشتمو تبریک بگین

61 بازدید | 13 پست

هر چند میدونم نود و نه درصدتون منو یادتون نیست ولی خب آره من برگشتم سلاممممم

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

نمیشناسم ولی سلام🫰🌷

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تعلیق شده بودی

نینی یارو تگ کردم تعلیقم کنه برم به کنکور برسم و با سربلندی کنکورو چیز کردم...اهم...و آره دیگه سلام مجدد

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

نینی یارو تگ کردم تعلیقم کنه برم به کنکور برسم و با سربلندی کنکورو چیز کردم...اهم...و آره دیگه سلام ...

چه جالب منم گند زدم کنکور و چیز عجیبی نیست با این وضعیت نهاییا

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

چه جالب منم گند زدم کنکور و چیز عجیبی نیست با این وضعیت نهاییا

وای فیزیکو افتادم

کنکورمم خراب کردم

ولی خب ایشالله سال بعد

وای فیزیکو افتادمکنکورمم خراب کردمولی خب ایشالله سال بعد

من رشتم انسانیه و فکرشم نمیکردم تاریخ و بیوفتم ولی خداروشکر میتونم با تک ماده پاس بشم توهم ببین اگه نمره سالیانه فیزیک از ۷ به بالاس تک ماده بزن

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝