2777
2789
عنوان

خستم به شدتتتتتت

74 بازدید | 12 پست

هم دلم میخاد برم سرکار هم جونشو ندارم

هم دلم وسایلو لو تاپو گوشی میخاد پولشو ندارم

هم میگم سرکار نرم بمونم خونه استراحت کنم حوصلم سر میره 

واقعا کلافه شدم 

از طرفی همه همسو سالام ازدواج کردن من همش دارم خودمو مقایسه میکنم 

رلم ندارم و با فکر اینکه چون فلان چیزو ندارم پس رل نمیزنم 

از طرفی دلم ی رابطه فاب ک تهش ازدواج باشه میخام

خاستگار خوبم ندارم ک ازدواج کنم 

دلم میخاس تو این سن ازدواج میکردم به خودم میرسیدم سال بعدم بچه میاوردم.. 

اینجور ک پیش میره به اصلا به ارزوهام نمیرسم 

انگار دارم کم کم افسرده میشم

کاش میشد امسال نامزد کنم 

ههعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فکر میکردم با ازدواج همه چی درست میشه نشد که نشد همون تنهایی همون تنها گریه کردن همون تنها با خد ...

حداقل دیگه از بقیه حرف نمیشنوی 

احساس حقارت نداری

احساسی پوچی و بی ارزشی نداری 

احساس زشتی که من مگه چیم کمتر از بقیس نداری 

احساس اینکه نکنه مشکل از منه نداری

ووو.. 

حداقل دیگه از بقیه حرف نمیشنوی احساس حقارت نداریاحساسی پوچی و بی ارزشی نداری احساس زشتی که من مگه چی ...

من ازدواج کردم زندگیمم بد نیس همه این حس هایی که گفتی و دارم 🙂

دقیقا منم همینمکلا هر چی که قبلا واسم جذاب بود و سرگرمم میکرد و عاشقش بودم رو دیگه دوست ندارم و جذبم ...

خیلی بده منم انگار ذوقم کور شده 

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه ی روز خوش نبینه

من ازدواج کردم زندگیمم بد نیس همه این حس هایی که گفتی و دارم 🙂

چند سالته؟ 

حرفایی ک من میشنوم بخاطر اینکه خاستگارامو رد کردم موندم خونه کوچیکتر از من ازدواج کردن 

تو الان خیالت راحته یکی دوست داره الان انگیزه داری روز به روز زیباتر بشی به خپدت برسی باشگا بزی فلان کنی وو.. 

من ذوقام کور شده کاش منم یکی بیاد تو زندگیم ک نفر قبلیو از ذهنم پاک کنه به خودم بیام به خودم برسم.. 

چند سالته؟ حرفایی ک من میشنوم بخاطر اینکه خاستگارامو رد کردم موندم خونه کوچیکتر از من ازدواج کردن تو ...

من ۲۵ 

ببین باشگاه میرم به خودم میرسم شوهرمم دوس دارم 

ولی تو ازدواج هم خیلی مشکلات وجود داره یوقتا اونجوری که باید درک نمیشی شوهرت دقیقا اونی که میخوای نیس همه ی تلاشش و میکنه ولی بازم یه کمبود هایی داری تو مالی نه ها عاطفی من زندگی خوبی دارم براشم خیلی زحمت کشیدم از یچیزای هم گذشتم قبلا دردم این بود کسی نیس درکم کنه الان هست و منو نمیفهمه فکر نکن با ازدواج همه چیز عالی میشه اون موقع هم یچیزایی هست که پدرتو دراره تو چند سالته؟

من ۲۵ ببین باشگاه میرم به خودم میرسم شوهرمم دوس دارم ولی تو ازدواج هم خیلی مشکلات وجود داره یوقتا او ...

ههععی چی بگم شاید چون مجردم اینجور فکر میکنم

شاغلی شما؟ 

من 23 سالمه