2777
2789
عنوان

پول قرض دادن

130 بازدید | 28 پست

چند روز پیش به دوستم پول قرض دادم گفت یه ماهه میدم

پولو که ریختم نه زنگی نه پیامی که تشکر کنه هیچی

یادم اومد کلیم طلا داره ولی جای فروختن اونا از من قرض کرد منم ماهه دیگه لازم دارم واقعا فکر نکنم دیگه پس بده پولو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونی بد حسابه از همین حالا تو فکر پس گرفتنش باش،،، 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بد حساب نیستولی فکر نمیکردم اینجوری برخورد کنه

اره خب باید تشکر میکرد،،، شاید فراموش کرد یا چیزی،،، حالا ان شاالله سر موقع پس میده

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

مامانم ضامن وام ازدواج برادر شوهرم و جاریم شد یعنی دوتا وام گرفتن نه زنگی ته تشکری اصلا هم ب روی خودشون نیاوردن 

برای برادر دومی هم مادر شوهرم گفت مامانت بگو ضامن بشه 

منم گفتم واسه اون دوتا ضامن شد یک تشکر خالی نکردن حالا من با چه رویی به مامانم بگم ؟؟؟

چقدر بعضی ها پر رو شدن بخدا

مامانم ضامن وام ازدواج برادر شوهرم و جاریم شد یعنی دوتا وام گرفتن نه زنگی ته تشکری اصلا هم ب روی خود ...

جدی چرا تشکر نمیکنن بعدش؟

خیلی عجیبه برام 

طرف داره فداکاری میکنه در حقشون یه تشکر که هزینه ای نداره عوضش آدم میفهمه قدر میدونن