2777
2789
عنوان

قرص دزولست

77 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من قرص دزولست میخورم ۲ شبه از سبز ها میخورم که دیشب فقط یه لک دیدم دیگه هیچی چرا اینطوری شد اولین باره از این قرص میخورم کی پریود میشم؟ 

اول باید سفید هارو مصرف کنی سبزها تاثیرشون خیلی کمه و وقتی سبزها تموم شد پری میاد نهایت طول بکشه یکی ...

سفید ها رو خوردم‌تموم شده یعنی بسته بدی رو روشن کنم پریود میشم درسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفید ها رو خوردم‌تموم شده یعنی بسته بدی رو روشن کنم پریود میشم درسته

من که زیاد مصرف میکردم هر از گاهی دکتر میگفت سبز هارو نخور نیاز نیست هراز گاهی هم میگفت بسته رو تموم کن که وقتی سبزهارو مصرف نمیکردم ۴الی۵ روز طول میکشید پریود شم ولی وقتی سبز هارو میخوردم و تموم میشد فرداش یا پس فرداش پریود میشدم 

سبز ها الکی هستش و خیلی کمه تاثیرش به خاطر همون لکه بینی دیدی احتمالا میخاد پری بیاد

من که زیاد مصرف میکردم هر از گاهی دکتر میگفت سبز هارو نخور نیاز نیست هراز گاهی هم میگفت بسته رو تموم ...

من دفعه اوله دکتر واسم نوشت نمیدونم درست مصرف کردم من خیلی از پریودیم گذشته بود رفتم دکتر نوشت گفت از امشب شبی یکی منم خوردم ۱۸ ام موعدم بود نشدم فقط دیشب لک دیدم‌

من دفعه اوله دکتر واسم نوشت نمیدونم درست مصرف کردم من خیلی از پریودیم گذشته بود رفتم دکتر نوشت گفت ا ...

دزولست هم عین قرص ال دی هستش تا مصرف میکنی جلوی پریودی رو میگیره باید بخوری تموم شه و یا قطعش کنی تا پریود شی 

اگه از سبزها زیاد نمونده نخور قطعش کن دو سه روزه پریود شی

دکترت نگفته دستور عملشو

یا باید با اتمام بسته اول بسته دوم رو شروع کنی 

یا باید صبر کنی پریود شی و از سوم پریودی شروع به مصرف بسته دوم بکنی 

که بستگی داره دکترت برای چی تجویز کرده 

اگه دستور مصرف نداده زنگ بزن مطبش ازش بپرس