2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویت مژه ک معجزه نمیکنه ۶ ماه سریتا زدم فقط یکم بلند تر میشه و حجم هم یکم بیشتر ولی تا وقتی ریمل نزنم تغییر متوجه نمیشم  جوری نیست ک بگی واو چقد تاثیر داشت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من تقویت مژه گرفتم البته هنوز دستم نرسیده سریتا گرفتم مژه هام کم‌پشت و کوتاهه حالا انشالله ک اثر کنه

منم نظرم رو سریتاعه

خیلیا جواب گرفتن و تعریفشو میکنن، ایشالله رو شما هم جواب میده

با اینکه میگن بعد قطع ریزش میاره اما بازم دلم میخواد بگیرم🫠

من مژه هام پرپشته اما کوتاهه

تقویت مژه ک معجزه نمیکنه ۶ ماه سریتا زدم فقط یکم بلند تر میشه و حجم هم یکم بیشتر ولی تا وقتی ریمل نز ...

میدونم عزیزم اما بازم تاثیر خوبی داره 

شما بعد قطع کردن ریزش نگرفتی؟

منم نظرم رو سریتاعهخیلیا جواب گرفتن و تعریفشو میکنن، ایشالله رو شما هم جواب میدهبا اینکه میگن بعد قط ...

۶ ماه استفاده کردم نمیگم بد بود ولی تاثیرش اون حدی ک تعریف میکنن نیست

تار مژه رو بلند میکنه ولی انقد نازک ک دیده نمیشه باید ریمل بزنی تا متوجه بشی

اونا هم ک تعریف کردن همه با ریمل عکس گرفتن

میدونم عزیزم اما بازم تاثیر خوبی داره شما بعد قطع کردن ریزش نگرفتی؟

راستشمام هنوز کامل قطع نکردم هفته ای یبار میزنم اگ یادم نره

ولی بعصی روزها ی تار میبینم ریخته

مژه ها عمرشون ۷۰ روز سریتا یکم عمرشون طولانی تر میکنه والا ریزش مژه همیشه هست

۶ ماه استفاده کردم نمیگم بد بود ولی تاثیرش اون حدی ک تعریف میکنن نیستتار مژه رو بلند میکنه ولی انقد ...

آره منم شنیدم رو پرپشتی تاثیر نداره و فقط بلند میکنه

من مژه هام پرپشته اما کوتاه

دوس دارم بگیرم امتحان کنم

منم ریمل میزنم ولی چون مژه هام کوتاهه زیاد دیده نمیشن🫠

راستشمام هنوز کامل قطع نکردم هفته ای یبار میزنم اگ یادم نرهولی بعصی روزها ی تار میبینم ریختهمژه ها ع ...

پس اینطوری بوده که ۶ ماه هر شب مداوم استفاده میکردید بعد ۶ ماه الان هفته ای یه بار استفاده میکنید؟

منم نظرم رو سریتاعهخیلیا جواب گرفتن و تعریفشو میکنن، ایشالله رو شما هم جواب میدهبا اینکه میگن بعد قط ...

باید کم‌کم قطش کنی بعدم اگ دیگه بده چرا قطع کنیم بهتره ریمله ک 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تقویت مژه

چون ریمل رونمیشه هرلحظه زد

ولی اگ تقویت مژه بزنی مژه هات اونقدر بلندپرمیشن ک انگار کاشت کردی و حتی ی ریمل معمولی ارزونم بزنی باز اینقدر مژه هات بلندمیشن ک میتونی باهاشون پرواز کنی

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم