2777
2789
عنوان

خانم های خانه دار

69 بازدید | 2 پست

خانومای خانه دار اقتصاد خونتون رو چطور مدیریت میکنید چطور پس اندازصرفه جویی میکنید با چه کارایی؟؟و اینکه سیاست و ترفندتون چیه پولای همسر رو شمامدیریت و پس اندازکنید؟؟؟؟؟؟یه باز ازخانوادش گفتن زن نیستی نمیتونی زندگی بسازی و خونه دارشی😐من اصلا ولخرج نیستم

خانواده رو ولشون کن دنبال عذاب دادن هستن

ولی در کل شما میتونی مدیریت کنی 

خرج ها رو هرماه ریز به ریز بنویس ببین چی اضافه اس

از خرج هاس اضافه جلوگیری کن

پس انداز کن طلا بخر

سکه پهلوی کارمزد کمتری داره یا طلا آب شده 

ما همینطور البته با کادو های عروسی تونستیم خونه بزرگتر بخریم بعد ۱۰ سال البته اون زمان قبمت ها اینطور فاجعه نبود

من  کلا اهل رنگ مو و کارهای زیبایی نیستم اهل خرت پرت خریدن نیستم  لباس فقط بر حسب نیاز میخرم  نه که هرماه حتما لباس بخرم   وسایل خونه همینطور الان ۱۷ ساله فقط مبلم خراب شده بود خریدم وگرنه همه چی جهیزیه ام هست اهل عوض کردن وسیله نیستم

اینجا زیاد دیدم میگن از یخچال خسته شدم میخوام نو بخرم!!

سفر میریم ولی پر خرج نه 

ما با این رعایت هل خونه بزرگ تر خریدیم و راضی هستم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.